A muszlim közösségek számos területen elég jól beilleszkedtek már, bár a politikusok és a hiszterizált közélet nem ezt sugallja. A Bertelsmann Alapítvány óriáskutatása megmutatja, hogy sok folyamat egészen máshogy működik, mint ahogy a terrorpánikban rettegő közvélemény feltételezi. A kutatás idén jelent meg harmadszor, 2007 és 2013 után nézték meg újra, hogyan tudnak beilleszkedni a Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban és Nagy-Britanniában élő muszlimok. A 2016 végén készített felmérésben csak olyan embereket kerestek meg, akik már egy ideje az adott országban élnek, azaz a 2010 óta menekültkérelemmel érkezőket kihagyták a kutatásból, hiszen az ő integrációjuk még nem mehetett végbe. A kutatás gyakorlatilag összes pontjából ugyanaz a kép sugárzik: azok a hangok, amelyek szerint a muszlimok képtelenek integrálódni Nyugat-Európába, hamisak. Nyelvi kompetenciák, iskolai végzettség és munkaerőpiaci részvétel terén is, bár eltérő mértékben, de az összes vizsgált...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csókol anyád: Lajos.

"... azok a hangok, amelyek szerint a muszlimok képtelenek integrálódni Nyugat-Európába, hamisak. "
Shopasch!.
lusta
Ezt még véletelnül sem fogja az MTI lehozni. A többiről már nem is beszélek.
quadrocopter
@durbincs: Szopsz, csicska? Mert buta vagy, csicska! Ma sincs nyitva a gyógyszertár, pondró? Kitakarítottad és fertőtlenítetted már a büdös fészkedet a menekültek számára? Te a kutyaólban alszol, csicska!
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? "He?" Miről nyöszörögsz, "He?" Romlik az állapotod, egyre hülyébb vagy "He?" Zavart vagy csicska "He?"
Nem menni magyar nyelv? "He?" Mindig beleköpök a levesedbe, mert te megérdemled, csicska "He?"

Beszoptad a cikket, mert annyi eszed sincs, hogy bemásolás előtt elolvasd!
Nessy
Egy hír, több magyarázat. A híveknek hihetetlen, de a menekülők közt nem kevés értelmes, iskolázott ember van. Mint ahogy 56-ban sem csupa egyetemi tanár menekült el az országból, hanem jó pár köztörvényes bűnöző is!
De ez olyan jól hangzik, hogy mindenki hülye rajtunk, magyarokon kívül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.