„Behúztak egyet. De jól vagyok” – tréfálkozott Ferenc pápa röviddel azután, hogy éppen amikor egy gyereket akart üdvözölni, keményet fékezett a kocsi. Az egyházfő éppen egy kisgyereket akart üdvözölni, amikor a pápamobil erősen fékezett. Az esés következtében kisebb horzsolás keletkezett a pápa arcának bal oldalán, a szeme környékén, a seb enyhén vérzett, de komoly baj nem történt. A Vatikán közölte: a sérülést jegelték, és Ferenc pápa gond nélkül folytatta a kolumbiai programját. „Behúztak egyet. De jól vagyok” – tréfálkozott Ferenc pápa röviddel az apró baleset után. Cartagenában a Claver Szent Péter jezsuita szerzetespapról elnevezett templomban tett látogatásán Ferenc pápa szót emelt az emberkereskedelem, a ma is létező rabszolga-kereskedelem ellen. A 17. században élt Claver Szent Péter spanyol misszionáriusként annak szentelte az életét Cartagenában, hogy a kikötővárosba érkező afrikai rabszolgák 100 ezreinek lelki gondozását végezze. A spanyol szerzetes a pápa szerint...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Gondolom már nem először! Mert sok ilyen lefejelés látszik rajta.
terlasz
@durbincs: Azt írják, hogy a kocsi fékezésekor felborult a pápa. Nem ütötték meg, de ha megelégszünk az első mondat elolvasásával, akkor máris kész a pletyka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.