Az iszlám terrorszervezet 11 100 úgynevezett igazi hamis szíriai útlevéllel bír. A BKA szerint az iszlám terrorszervezet 11 100 úgynevezett igazi hamis szíriai útlevéllel rendelkezik. Az elnevezés onnan származik, hogy az Iszlám Állam (IÁ) Szíriában eredeti, de kitöltetlen útleveleket zsákmányolt, amelyeket hamis személyazonosító adatokkal töltött ki, a dokumentumok így egyszerre eredetiek és hamisak. Érvénytelenek is, mert a szíriai hatóságok nem vették nyilvántartásba őket. Az adatok szerint más szervezetek is hozzájutottak igazi hamis szíriai útlevelekhez, az IÁ-nál lévő dokumentumokkal együtt 18 002 ilyen okmányról lehet tudni. Sorszámukat hírszerzési forrásból ismerik, és betáplálták őket az úgynevezett schengeni információs rendszerbe (SIS), hogy kiszűrjék használóikat. A Bild am Sonntag felidézte: hogy az IÁ 2015-ös párizsi merényleteinek elkövetői között is voltak, akik ilyen útlevéllel érkeztek Európába. Egy szakértőt idézve hozzátették: kézenfekvő, hogy az IÁ...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
És? Pintér korábbi uralma alatt egy BM objektumból tűnt el 500.db. . kitöltetlen magyar útlevél!
Akko"' mos' mi va'?

Azanyát, még csak most jöttek volna rá, amikor a Gecit megszívatta Brüsszel? Sánta ez a hír!
karma1
kedves IA, ne izguljatok, gyertek nyugodtan Magyarorszagra, ott tutira nem fogjak ellenorizni a kamu utleveleiteket, csak kell mellekelni 300 000 + 29 000 eurot a roggyanttoninak meg a taknyos-habonynak, es nyugodtan szetszorodhattok Nyugaton a szerjozsa minden iranyaba, ELLENORIZETLENUL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.