A parameter.sk számolt be arról, hogy Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke vasárnap bejelentette, előzetes megegyezés született a kötelező 13. havi fizetés bevezetéséről. Az SNS elnöke a TA3 politikai műsorában elmondta, a 13. havi fizetés teljesen adó- és járulékmentes lesz. A tervek szerint a 13. havi fizetést bizonyos idő ledolgozása után június 15-ig, illetve december 15-ig lesz köteles a munkaadó kifizetni az alkalmazottaknak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Erre a hírre vajon a mieink mit szólnak?
Equus1
ez egy kicsit másabb, mint a matócsi-féle közgazdaságtan. Az így kiáramló pénz megjeneik a termékek, szolgálttások vásárlásakor. Ott meg az ÁFA figyel, de a szolgáltató és a termékek előállítója is jól jár: növekszik a kereslet, követni kell, bővítve a termelést. Új munkahelyek, új technológia - hatékonyabb termelés.
De ezt tőlem okosabbak már többször, több helyen leírták. Egyedül matócsi érzi úgy, h okosabb Keynestől, Smithtől, Marxtól... mindenkitől.Tőle még Liska Tibor is okosabb volt...
lópicigáspár
Parasztvakítás! Semmi szükség se 13. fizetésre, se nyugdíjra! Egyszerűen a 12 hónap alatt kellene tisztességes járandóságot adni, amiből rendesen meg tud élni, oszt jónapot!
papa.49
Csutigörény erre mit lépsz te tetű ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.