Azt hittem, hogy ma reggel Orbán Viktor hangjára ébredek. Agyamba szófoszlányok szűrődtek be, a „felelőtlen”, a „felháborító” és a „sumákolnak”. Aztán teljes mondatok is, például az, hogy „A politika megerőszakolta az európai jogot.”, meg az, hogy „Azért hülyének ne nézzenek minket!”A szöveg…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szájjártató, nyelvek és más mesék

Engem már megint más érdekel

A medianaplo.blog „Médianapló - Hány nyelven beszél Szijjártó Péter?” címmel elmélkedik, ha nem is szó szerint a címben megfogalmazott kérdésen. Igazából „Szijjártó Péter., aki Tallinnból tért haza, az uniós külügyminiszterek összejöveteléről. ” közrádiós mondatait és a vélhető Tallinnban elhangzottakat próbálja összevetni.
Nem tudom, erről nincsenek infóim. Szemben Orbánnal, amiről egy Brüsszelben dolgozó barátom mesélte, hogy eredetiben hallgatva őt, az „újságok szövegét” nem értették. =))

Nos a derék külgarázda nyelvtudása kapcsán vannak érdekességek. A parlamenti hivatalos CV-je szerint:
angol felső
német közép
és most fijjej Wazze:
orosz társalgási!!!
Azért ebben van nem kicsi a rögvalóságból! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.