Letartóztattak egy 26 éves tennessee-i nőt, aki lelőtt egy hajléktalant, mert az megkérte, hogy hajtson el a Posrchejával, mert a kipufogó gáztól és a zajtól nem tudnak aludni. 

Egy porschés nő lelőtte a hajléktalant, aki arra kérte, hogy hajtson arrébb, mert nem tud tőle aludni

(Illusztráció: Pixabay, cc0)

A Tennessean számolt be az esetről, mely szerint egy 54 éves hajléktalan ember, Gerald Melton súlyosan megsérült, miután Katie Quackenbush kétszer rálőtt.

A nő egy Porsche SUV-al közlekedett azon a környéken, ahol a hajléktalan aludni próbált. A rendőrség úgy tudja, a hajléktalan megkérte a nőt, hogy álljon arrébb a Porschéval, mert a kipufogógáz és az autó hangja miatt nem tud aludni. Ezen összevitatkoztak, majd a nő fegyverrel kiszállt a járműből majd kétszer belelőtt a hajléktalanba és otthagyta a helyszínen hasi sérülésekkel.

A nő apja, a texasi ügyvéd, Jesse Quackenbush a letartóztatást követően azzal védte a lányát, hogy a hajléktalan ember fenyegette őt előbb, hogy megöli, ezért nyitott rá tüzet. Apja szerint a lánya nem akarta megölni a férfit, becsukta a szemét amikor lőtt és nem tudta, hogy eltalálta a hajléktalant, azt hitte, hogy mellé lőtt. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Javaslom apucinak, hogy még most vágassa el a hajléktalan torkát, hogy ne tudjon vallomást tenni, mert ez így elég életszerűtlen!
lópicigáspár
Javaslom apucinak, hogy még most vágassa el a hajléktalan torkát, hogy ne tudjon vallomást tenni, mert ez így elég életszerűtlen!
csapnivalo
Haha! Azután biztos azt is lenyilatkozták, hogy úgy vették a fegyvert, mint riasztópisztoly és tudtuk szerint vaktöltényekkel (egy "Brandon Lee hagyatéka aukció" nevű rendezvényen). Nem?
namihami
EZT A DUMÁT!!!
Reszkess Fidesz-szóvivő (bármelyik). Ez a duma lassan már a pártotok szinvonalát is eléri. És akkor ti munka nélkül maradtok.
Szeparepa2
Jó hát itt ha vitatkoztak, azt jelenti hogy a homa is odaszólogatott... tényleg pontosan kellene tudni a szitus, mert tényleg lehet hogy fenyegette, sértegette stb... de mondjuk azért az fura, hogy ha el tudott menni a kocsihoz a beszélgetés és vita után onnan kivenni a fegyvert, azzal a lendülettel, el is menekülhetett volna.. tehát ez azért gyengíti ezt a verziót hogy fenyegették... Mert az addig oké hogy Chuck Norris, Hulk vagy Rambó, Bruce Lee stb mittudoménki, nagy bunyósok hősök szuperemberek, nem hagyják annyiban ha fenyegetik őket és visszamennek harcolni, nem menekülnek el, de egy nő, mégha luxuskocsival is jár, akkor sem túl életszerű hogy azért lőtt mert félt.. Inkább valószínű, hogy úgy megsértette a fickó, hogy elborult az agya, tudta hogy ott a pisztoly, és a tipikus gazdag elit gőg undorító híg fosa felforrt az fejében... mondván, büdös retkes hajléktalan, ezt hogy a kurva anyjában merészelte, szétlövöm a rohadékot... tehát lényegében egy bosszú volt inkább sajnos ez nyilván mint védekezés... Annyi esze lehetett volna, hogy odaveri a fejét legalább a falhoz vagy valami sérülést okoz magának, majd látleletet vetet, és arra hivatkozik, hogy rátámadtak a hajléktalanok, kérdés hogy volt-e tanú pl... szóval ennyi infó alapján csak találgatni lehet hogy pontosan mi történt...Mindenesetre, ha a nő volt tahó és tudta hogy ott aludnának csövesek, mégis oda pöfögött nekik meg motort járatott bőgetett... és aztán még neki állt feljebb... pláne hogy lőtt is, hát akkor rohadjon meg a börtönben legalább 10 évet... az érem másik oldala viszont az, hogy az utca nem alvásra való, ott senkinek nincs joga aludni, ergo nem is követelhet magának csöndet, meg arrébbmenő autót, az utca az autók és gyalogosok helye, nem alvó embereké... tehát egyiküknek sem volt teljesen igaza...
soljanka
Még jó, hogy védi a lányát.
Különben be kéne vallania, hogy szar apa, mert szarházit nevelt a kölykéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél