Letartóztattak egy 26 éves tennessee-i nőt, aki lelőtt egy hajléktalant, mert az megkérte, hogy hajtson el a Posrchejával, mert a kipufogó gáztól és a zajtól nem tudnak aludni. 

Egy porschés nő lelőtte a hajléktalant, aki arra kérte, hogy hajtson arrébb, mert nem tud tőle aludni

(Illusztráció: Pixabay, cc0)

A Tennessean számolt be az esetről, mely szerint egy 54 éves hajléktalan ember, Gerald Melton súlyosan megsérült, miután Katie Quackenbush kétszer rálőtt.

A nő egy Porsche SUV-al közlekedett azon a környéken, ahol a hajléktalan aludni próbált. A rendőrség úgy tudja, a hajléktalan megkérte a nőt, hogy álljon arrébb a Porschéval, mert a kipufogógáz és az autó hangja miatt nem tud aludni. Ezen összevitatkoztak, majd a nő fegyverrel kiszállt a járműből majd kétszer belelőtt a hajléktalanba és otthagyta a helyszínen hasi sérülésekkel.

A nő apja, a texasi ügyvéd, Jesse Quackenbush a letartóztatást követően azzal védte a lányát, hogy a hajléktalan ember fenyegette őt előbb, hogy megöli, ezért nyitott rá tüzet. Apja szerint a lánya nem akarta megölni a férfit, becsukta a szemét amikor lőtt és nem tudta, hogy eltalálta a hajléktalant, azt hitte, hogy mellé lőtt. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Javaslom apucinak, hogy még most vágassa el a hajléktalan torkát, hogy ne tudjon vallomást tenni, mert ez így elég életszerűtlen!
csapnivalo
Haha! Azután biztos azt is lenyilatkozták, hogy úgy vették a fegyvert, mint riasztópisztoly és tudtuk szerint vaktöltényekkel (egy "Brandon Lee hagyatéka aukció" nevű rendezvényen). Nem?
namihami
EZT A DUMÁT!!!
Reszkess Fidesz-szóvivő (bármelyik). Ez a duma lassan már a pártotok szinvonalát is eléri. És akkor ti munka nélkül maradtok.
soljanka
Még jó, hogy védi a lányát.
Különben be kéne vallania, hogy szar apa, mert szarházit nevelt a kölykéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.