A Greenpeace munkatársai megvizsgálták a Szamos vizét. Kiderült, hogy továbbra is fertőző szennyezés ömlik a folyóba. A folyóból vett minták a Szamos magyar oldalán is szennyezettek voltak. A környezetvédő szervezet most azt várja a hatóságoktól, hogy sürgősen lépjenek fel az illegális szennyezés ellen, a lakosság egészségének védelmében. A Greenpeace nemzetközi szakértői csapata augusztus végén újra elment a romániai Szatmár megyei Vetés településen a Szamos partjához, hogy mintát vegyen a folyóból. A korábbi, májusi Greenpeace-felmérések során ugyanis kiderült: a területen működő Unicarm húsüzemét is magába foglaló telephelyről bűzös, fertőző, veszélyes hulladék, állati maradványok ömlöttek tisztítatlanul a Szamos folyóba, ami a pár kilométerre lévő magyar területeken is problémát okozott.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@durbincs: Az állami feladatokat a kormány látja el... A víz tisztaságának védelme mindenkinek a feladata, függetlenül attól hogy jár-e templomba, vagy nem! Az életet védjük vele! Jelenlegi kormányunk a Fidesz, tehát a döntés az övé, hogy melyik kérdést tartja elsődlegesnek, melyik az, ami ráér...Ez az én megítélésem szerint a sürgős kategóriába tartozik.
quadrocopter
@durbincs: Fúúú...hogy te mekkora hülye vagy, egy egyszerű közlést nem tudsz értelmezni!

" Maga a tisztítás! :))))"

"ki maga aki tisztit ,?"

Na baz+, a gondozód hol van?
quadrocopter
@durbincs: Miről vinnyogsz csicska?
Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Mit nyögsz, "he?"
Veleda
@durbincs: Ha ilyen téma felkeltette az érdeklődésedet, annak nyílván oka van. Ha azt akarod, hogy szóljanak hozzá, akkor válaszolj tisztességesen, még akkor is, ha esetleg nem értesz vele egyet. nem az a feladat, hogy értetlen módjára reagáljál , mint ahogyan több esetben teszed.
Ez egy komoly probléma és nem az első eset.
Már arzén is került a Tisza vizébe és nem kívánatos hordalékok és rengeteg műanyag szemét.
Ha érdekel a téma az jó, de tulajdonképpen mit is akartál vele elérni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.