Guy Verhofstadt Orbán Viktort, Nigel Farage Junckert kritizálta, Morvai Krisztina hazaküldte az „erős szíriai férfiakat” – a Bizottság elnökének pedig nem volt kedve válaszolnia a képviselők felvetéseire, mondván: „alig kap levegőt”. Így reagáltak az EP-frakciócsoportok Jean-Claude Juncker szerdai évértékelő beszédére. Helyszíni tudósításunk Strasbourgból. ean-Claude Juncker évértékelőjén egy órán át beszélt az Európai Parlamentben, és ahogyan Mandiner is tudósított, igen sok témát érintett. Ám legalább ilyen érdekesek voltak a Juncker-tervre adott reakciók a különböző pártcsoportok képviselőitől. Mutatjuk a legérdekesebbeket! Nigel Farage – Szabadság és Közvetlen Demokrácia Európája A volt UKIP-elnök szerint „ez volt Juncker legtisztességesebb és legaggasztóbb beszéde”. Kifejtette, minden afelé mutat, hogy az EU kap egy új pénzügyminisztert új hatalmakkal – mindezt az emberek hozzáférése nélkül. A jogalkotásban, a parlamenti munkában továbbá „az igazi demokratikus...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" Manfred Weber szerint az illegális bevándorlás réme fel van nagyítva, túl van értékelve. A néppárti képviselő kifejtette, a bevándorlás ellen nem falakat kell építeni, hanem hatékony határvédelmi rendszert létrehozni. Weber véleménye szerint a határoknak nem szabad mindenkit kiszűrniük, csupán az illegális bevándorlókat, a már bent lévő bevándorlók esetében az integrációra kell hangsúlyt helyezni."

Hoppácska!
quadrocopter
@durbincs: Miről vinnyogsz csicska?
Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Mit nyögsz, "he?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.