Dél-Korea egy új alakulat létrehozásán dolgozik, ami ráveheti az észak-koreai vezetőt arra, hogy nukleáris fegyverek tesztelése helyett inkább a tárgyalóasztalhoz üljön.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Az atomot is azért fejleszti gőzerővel mert félti az életét.
quadrocopter
Familiáris állam, familiáris közigazgatás és bankrendszer - mint Gecisztánban!
cikicakk55
Pedig ezért az életért nem kár. Ninca őazinte barátja,csak érdekből és félelemből állak mellette. Ha az egója nem takarná el a szemét,észre venné,hogy cak addig lesz ez a képmutato fanatikus imádat iránta,még valami miatt tehetetlenné nem válik. Ez lwhet egy betegség,baleset,vagy csak wgyetlen ember az életét feláldozva,nem lövi agyon,csak cselekvésképtelenné tenné. Egyből kiderülne,hogy a több millió földig hajló szerencsétlen nép csak azt a napot várja. Én azzal is kiegyeznék,ha saját rakétája zuhanna rá és talpnyalóira.
Equus1
kicsit tovább kitart, mint az NDK. Nem választja a volt líbiai vezető vagy a vegyifegyver-gyáros Szaddam sorsát. Kicsi országként van pofája dacolni az amerikai gőggel. Volt egy másik ilyen ország is, Vietnam, de az amerikaiak semmiből nem tanulnak.
cikicakk55
@Equus1: Nekem azemély szerint,kőzvetlen nem ártott,de a földnek,mint élőhelyünknek biztos. Nem vavyok szakértő a témában,de nem zárnám ki,hogy a földrengéseknek nincs köze az Ő megszállottságához. A tenger élővilágát is felbolygatja a sok tengerbe hulló bombával. Ez a nagyra nőtt óvodás csak tapsikol minden robbantás után,de nem tudni milyen negatív változást indított el a Föld nevű bolygón. Lehet,hogy az unokám már az Ő kisded játékai miatt szenved majd az oxigén hiányos légkör miatt.
Equus1
@cikicakk55: New York szemete szted hová kerül? Szted egy repülőgéphordozó 60 km/óra sebességgel mennyire hasznos a tenger élővilágának? Egy óceáni, éleslövészettel egybekötött hadgyakorlat hány tengeri élőlény életébe kerül? A Bikini-szigetek felszíni robbantásai mennyi kárt okoztak? És ez csak apróság ahhoz képest, ami napról napra zajlik... Ezekhez képest Észak-Korea egy jelentéktelen morzsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.