ANGELA Merkel has threatened Hungary with expulsion form the EU over its refusal to adhere to Brussels' refugee allocation scheme. The German Chancellor, who has faced criticism over her own open door policy on asylum seekers, said the country's refusal to comply with a European Court of Justice ruling risked Budapest’s continued membership of the bloc.

Forrás: express.co.uk
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Viktor mára már túl lőtt a célon és azzal mikor fog számolni, hogy az EU vissza kérheti azokat a pénzeket amit ez EU adott. Mert anélkül még lejeb lennénk a béka segge alatt.
karma1
Mar regen teljesen vilagos lenne a helyzet, ha az EPP nem toketlenkedi el azt az egyetlen rendkivul jo alkalmat orbanek partkozossegbol valo kirugasara.
Akkor elmult az a nagyon jo lelektani pillanat, hogy orban utoljara "megterhessen" politikailag, de mivel a miniduce tudja, hogy vesztese eseten 1000 ev borton jarna neki meg a tobbi cimborajaval egyutt, inkabb hazajott, es azonnal ellene fordult EU-nk, EPP-nek, MINDENKINEK!
Ha most Merkel kirugna a magyarokat, - valami kiskaput hagyva a visszateresre egy teljesen mas politikai beallitottsagu kormany eseteben - akkor egeszen biztosan nyero lenne ismet a valasztasokon.
Eleg sokatmondo az, hogy a cikk nagybetukkel emeli ki a fontosnak tartott mondanivalot. Hiaba, ez igy van. orbannak meg a tobbi maffiozonak felk van adva a hazifeladat...
RonaGyuri
@karma1: nagyon jól látod, ebben történelmi bűne van az EPP-nek, különösen a CDU-nak és kiemelten Merkel asszonynak!
karma1
@RonaGyuri: Ugy latszik a nemeteknel is barmit megtesznek a szavazatokert... Kulonben regen ki kellett volna onnan dobni ez a csuti vizilovat...:o((((
Elmult a nagy tortenelmi lehetoseg. Plane eros lett volna a huzas, mert eloszor tortent volna meg valakivel, segitett volna (talan) a hazai valasztasok alakulasaban is...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.