New Yorkot kaphatja telibe tíz nap múlva a Jose névre keresztelt hurrikán, ami jelenleg az Atlanti-óceán felett van a Vetusky időjárási portál előrejelzése szerint! Előzetes várakozás szerint négyes erősségű lehet, mikor partot ér New York környékén, várhatóan szeptember 2-án. Az Irma péntekről szombatra virradóra letarolta Kuba középső részének több északi part menti városát, de az első jelentések nem szólnak halálos áldozatokról. Irma most Floridában pusztít, de az igazán nagy pusztítást Jose-tól várják a szakértők. Forrás: ventusky.com Ne csak olvasd, add is tovább! Felháborító Hírek Lapozd át a legfrissebb híreinket isIrány a FŐOLDAL >>> The post Az Irma semmi volt,,, jön a végzetes Jose – Akár víz alá kerülhet New York is! appeared first on Magyar Közösség. Forrás: Az Irma semmi volt,,, jön a végzetes Jose – Akár víz alá kerülhet New York is!

Forrás: vilaglato.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@durbincs: A sajat okorsegedbe belefulladtal, te idiota... Ha befognad a hulye pofadat, akkor meg elsunnyoghatnal innen, de te beleszaladsz a hulyesegbe, mert az agyadban az az egy darab agysejt se mukodik megfeleloen...:o)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Clavigo: ...kb. per sacc :nem ért ez semmit,csak írogat mindenkinek össze-vissza,
lehet,hogy a tébolydából.mert ott legalább fizikailag nem közveszélyes!Az ápoló bá-
csik megmutatták neki a szavakat meg a gombokat,oszt el van a mellette ülő,de gyor-
sabb felfogóképességű kis csimpánz-babyvel! Maradnak a gyerek,ha játszanak! ;--))
silber13
@kokopelli: @Clavigo: Talán ha ez a félnótás felfedezné, milyen jó játék is a nitrogén trijodid ( NI3) keegyensúlyozottabb lenne!
kokopelli
@silber13: Asszem két szemeszter Chemi-ánk volt,de szigorlat nélkül! :--))
Hál' a jóságosnak! Csak nem valami tréfacsináló,vagy figyelmeztető egy
beß@rásra? "Ez" egy egyszerű bunkó aki valahonnan lóvét kap,de én egy
krajcárt sem adnék a humortalan,ismétlődő ökörségeiért! Nívó a bányasz-
béka valaga alatt 10m-re! ;--)
silber13
@kokopelli: 17.05, 17:09-re: Lila vagy fekete kristályos anyag. A saját súlya alatt is felrobbanhat, kiszárítva már madártollal vagy falevéllel való érintés, enyhe légáramlatok,de még a radioaktív sugárzás is berobbanthatja.

Akkor keletkezik, ha elemi jódot ammónium-hidroxiddal reagáltatunk, az ekkor keletkezett anyag stabil ameddig ammóniafeleslegben és hűvös és sötét helyen tárolják, de még így sem ajánlott 2-3 grammnyi mennyiségnél nagyobbat előállítani
cs.n.
Eljött a napja.
www.nbcnewyork.com/weather/stories/Tropical-Storm-Watch-Issued-for-All-Coastal-Parts-of-Tri-State-Ahead-of-Hurricane-Jose-445234253.html
Jose 1-es erősségű viharként jön, a dagállyal karöltve okozhat némi áradást a Long Island-i tengerpartokon, szél is lesz, meg eső is. De nem lesz olyan kataszrofális, mint ahogy itt előrevetítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.