Egy erőszakos nemi közösülést végrehajtó, 17 éves szomáliai svéd állampolgárságot kapott a börtönben. Tettét másik két társával hajtotta végre. Amikor júliusban a három szomáliait letartóztatták, a másik kettő svéd állampolgár volt. Immár mindhárman azok. Az ok: a svéd migrációs hatóság a szintén a rács mögött lévő harmadiknak svéd állampolgárságot adott.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: Aki az allampolgarsagot adja, az egy irodai 87. bekiabalo, es semmi mast nem csinal, mint a szukseges papirokat ellenorzi, hogy megvannak-e. Ebben az esetben az ugyintezo elsiklott a buntetett eloelet felett, ezert lett ebbol ILYEN ujsagcikk.
Mindenhol vannak hulyek, rosszul intezkedok, ebben igazad van
quadrocopter
Nem tudnak úgy átvenni valamilyen hírt, hogy ne tennének be valamilyen csavart, az tény, hogy az északiak eléggé toleránsak, elég sok náció polgárait befogadták.Melléüthetnek ők mis néha!
karma1
@quadrocopter: Ha megnezed ezt a szennyoldalt,ahonnan belinkelte ez a diszfarok ezt a takolmany alhirt, akkor meg lathatsz csodakat.
Voltam Finnorszagban es Svedorszagban is: a vilagon semmi gond veluk, nincsenek balhek, jol oltozottek, lathatoan nem eheznek, es estere eltunnek az utcarol es a kozossegi helyekrol is. Pedig akkor mar erosen sokan emigraltak ezekbe az orszagokba...
wagabund
@magyarbakancs: 9.40..miért, ki mondta, hogy kell? én az újságíróknál alapkövetelménynek tartom a kiváló helyesírást, a fórumozóknál nem lényeges.
úgyhogy ne feszülj meg, ha szabd kérnem.
quadrocopter
@durbincs: Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!
quadrocopter
@durbincs: Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.