Egy erőszakos nemi közösülést végrehajtó, 17 éves szomáliai svéd állampolgárságot kapott a börtönben. Tettét másik két társával hajtotta végre. Amikor júliusban a három szomáliait letartóztatták, a másik kettő svéd állampolgár volt. Immár mindhárman azok. Az ok: a svéd migrációs hatóság a szintén a rács mögött lévő harmadiknak svéd állampolgárságot adott.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Hogy mennyi barom van a svédeknél is!!!
1magyar
Feltételezhetően aki az állampolgárságot adta diplomás. Tehát ennyit jelent a svéd diploma?
quadrocopter
Hoppá, marhák!

Mi a hír forrása? "Lovasistvan.hu" Naná, hogy nem hivatkozik egyetlen egy svéd oldalra sem! Nem véletlenül! Van még valami?

@durbincs: Mi a helyzet debil? "He?" Miről nyöszörögsz, "He?" Romlik az állapotod, egyre hülyébb vagy "He?" Zavart vagy csicska "He?"
Nem menni magyar nyelv? "He?" Mindig beleköpök a levesedbe, mert te megérdemled, csicska "He?"
magyarbakancs
A balfaszságnak nincs határa ,s a liberális kitekert gondolkodásnak?
wagabund
már nem is a hírtartalom, hanem a fogalmazási és helyesírási hiba, ami felháborító(ismét)
magyarbakancs
@wagabund: ne bosszankodjál én sem tudok helyesen írni.
wagabund
@magyarbakancs: a kommentelő megteheti, de a profi újságíró nem. ...csakhát egyre több az okj-s.
magyarbakancs
@wagabund: sajnos én meg feszülök, sem tudok helyesen írni.
karma1
@quadrocopter: Megtalaltam a cikket - legalabbis egy hasonlo tartalmut - ami semmi mast nem bizonyit, csak azt, hogy neha a svedek se tudjak, mit tesznek. Az elkoveto afgan volt es 19 eves, egy 13 eves fiut eroszakolt meg, es azzal fenyegette meg, ha elmondja barkinek, akkor meg is oli ot. A birosag 1 honap bortonbuntetesre itelte a ferfit, MERT mar elotte - nem a bortonben! - megkapta a sved allampolgarsagot! (A cikk elejen irja is, hogy ezert nem deportaltak a 19 eves csavot. A hir egyebkent 2017 juliusi, ugyhogy ez a diszfasz "lovasi" is onnan vehette az alapokat a baromsagaihoz.) A sved ujsagiro azt a kerdest is feltette - elegge koltoien, mert senki nem valaszolt ra: hogy ellenkezo esetben ugyanigy tennenek-e a muszlimok? (Itt megint valami kocos sved blogoldalra hivatkozik, mint forrasra.)
Nos, a svedeknel is, mint ahogy minden mukodo allamrendszerben elkovetnek hibakat, amit aztan eleg nehez orvosolni, ha egyaltalan orvosolni akarjak a tevedesuket.
A lenyeg ennek az diszfaroknak a bekuldesevel kapcsolatban:
- nem szomaliai
- nem 17 eves
- nem a bortonben kapta a sved allampolgarsagot,
- nem azert, mert a masik 2 elkovetovel egyutt ult, akiknek mar megadtak a sved allampolgarsagot.
A 2017 juliusa es Svedorszag volt egyedul az igaz.
www.jihadwatch.org/2017/07/sweden-muslim-migrant-gets-month-in-prison-for-raping-13-year-old-boy-wont-be-deported
karma1
@1magyar: Aki az allampolgarsagot adja, az egy irodai 87. bekiabalo, es semmi mast nem csinal, mint a szukseges papirokat ellenorzi, hogy megvannak-e. Ebben az esetben az ugyintezo elsiklott a buntetett eloelet felett, ezert lett ebbol ILYEN ujsagcikk.
Mindenhol vannak hulyek, rosszul intezkedok, ebben igazad van
quadrocopter
Nem tudnak úgy átvenni valamilyen hírt, hogy ne tennének be valamilyen csavart, az tény, hogy az északiak eléggé toleránsak, elég sok náció polgárait befogadták.Melléüthetnek ők mis néha!
karma1
@quadrocopter: Ha megnezed ezt a szennyoldalt,ahonnan belinkelte ez a diszfarok ezt a takolmany alhirt, akkor meg lathatsz csodakat.
Voltam Finnorszagban es Svedorszagban is: a vilagon semmi gond veluk, nincsenek balhek, jol oltozottek, lathatoan nem eheznek, es estere eltunnek az utcarol es a kozossegi helyekrol is. Pedig akkor mar erosen sokan emigraltak ezekbe az orszagokba...
wagabund
@magyarbakancs: 9.40..miért, ki mondta, hogy kell? én az újságíróknál alapkövetelménynek tartom a kiváló helyesírást, a fórumozóknál nem lényeges.
úgyhogy ne feszülj meg, ha szabd kérnem.
quadrocopter
@durbincs: Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!
quadrocopter
@durbincs: Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.