Megkérdeztük, hogy a kisebbségi jogokra máshol érzékeny Soros György alapítványa kiáll-a a kárpátaljai magyarok mellett. A választ nem tettük zsebre. Mivel az ukrán oktatási reform az utóbbi napokban régen nem tapasztalt nemzeti egységet teremtett, a szerkesztőségben azon kezdtünk viccelődni, hogy ha Soros György igazán borsot akarna törni az Orbán-kormány orra alá, akkor – lévén régóta befolyásos szereplője szomszédunk belpolitikájának – ő is kiállna a kárpátaljai magyarok nyelvhasználata mellett. Arra volna csak igazán nehéz gombot varrnia a kormányzati kommunikációnak! – mondtuk magunk között tréfásan. Aztán komolyra fordítottuk a szót, gondoltunk egyet, és megkerestük a milliárdos ukrajnai szervezetét, a Nemzetközi Reneszánsz Alapítványt (International Renaissance Foundation), hogy megkérdezzük véleményüket a jogszabályról. Arról a szervezetről van szó, mely olyannyira rajta tartja szemét az európai folyamatokon, hogy minapi hírében A Fidesz vezette kormány antiszemita...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye megmondtam! =)) Ezek a retardált barmok bármiféle baromságot benyalnak! =))
Nessy
@RonaGyuri: nem tudom, miért vannak a hívek így kiakadva! Hiszen nálunk is Orbán és kormánya készítette az oktatási törvényeket, az óvodától az egyetemig. Nálunk is a dadusoktól az egyetemi rektorokig mindenki a kormány nevez ki, érdemeinek elismerése alapján.
Itt is heves tiltakozás volt, hogy még itthon se szóljanak bele olyanok, akik esetleg értenek hozzá. Kintről meg pláne silentium!
Áder ad hoc aláírt mindent. A hívek meg zengték a zsolozsmát a nap 24 órájában. Itthon az kapott igazgatói állást, előléptetést, akinek minden nagyon jó így, ahogy van! Ukrajnában meg az ottani hívek gondolják ugyanezt!
Sámannus
Itt a vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit igen választékos lehetőségei állnak fenn.
quadrocopter
Nos, a hír forrása a 888.hu!

Anno a Geci is kitüntettette Sorost! Még valami?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.