Nincsenek papírjaik, sehol nem engedik partra szállni a potyautasokat, akik már az öngyilkossággal fenyegetőznek. Tizenkét – feltehetőleg észak-afrikai származású – migráns utazik legalább hét hete oda-vissza egy Isztambul és Odessza között közlekedő komp négy kabinjába zárva, miután egyik ország sem akarja befogadni őket – jelentette a Reuters hírügynökség csütörtökön. A kompjáratot üzemeltető DFDS dán vállalat közölte, hogy sem Törökország, sem Ukrajna nem engedi partra szállni a férfiakat, akik erőszakosak, és öngyilkossággal fenyegetőznek. „Erőszak jeleit mutatták, és azzal fenyegetőznek, hogy a tengerbe ugranak, így nem volt más választásunk, mint bezárni őket a kabinokba” – mondta a DFDS szóvivője. A dán cég török őröket fogadott, és ENSZ-hatóságokat hívott a kompra, hogy kikérdezzék a migránsokat, akik közül a feltételezések szerint hat marokkói, négy pedig algériai állampolgár. A dán külügyminisztérium tárgyalásokat kezdett Törökországgal és Ukrajnával,...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Miért csodálkoznak a migránsok! Nincsenek papírjaik. Még a hajón vannak és már erőszakosak. Mit fognak tenni ha kirakják őket,de nem ott ahová menni akarnak? Akkor majd nem magukat akarják megölni,hanem azt a népet ahol vannak? .Miért gpndolják,hogy az öngyilkosságukkal zsarolni tudnak bár kit is? Ez a le fel hanókázás kinek a számlánára megy? Nagyon elvannak már kapatva. Olyan határozatot hozott Brüsszel,hogy havonta több segélyt kapnak,mint azok alik ott dolgoznak 3 hónap alatt kapnak annyi fizetést. Ezt egy ország népe sem fogja tűrni. Akik ezt kitalálták,könnyen ígérgetnek,mert az Ő fizetésük atabil és jóval több mint a melósoké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.