Sadiq Kahn egy korábbi, a terrortámadásokat relativizáló nyilatkozatát idézi a mém. Sadiq Kahn London muszlim főpolgármestere korábban azt mondta, hogy a nagyvárosok életéhez tartoznak a terrortámadások. A pénteki londoni merénylet után már meg is jelent az első mém ezzel kapcsolatban. A mém előzménye, hogy a városvezető a 2016. szeptember 22-i New York-i robbantások után azt mondta, hogy a terrortámadások a nagyvárosok életének részei, emiatt arra kéri a város polgárait, hogy figyeljenek a rájuk fenyegető veszélyre

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: hogy te köpött takony lennél, lehet, de inkább csak egy retardált barom vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Eladott Ország: ezzel nem értek egyet, mert van más módszer is, a németeknél már bevált. A munka szabaddá tesz. Csak az idióta banya nem tudja, hogy az ő kis debil döntése pont oda vezet. A munka világába ami nem vicc. Staat aus.
quadrocopter
@Peller Anikó: A szövetségi munkaügyi ügynökség (BA) számításai szerint a tavaly érkezett mintegy 1,1 millió menedékkérő várhatóan nagyjából 60 százaléka kapja meg a menekültstátuszt vagy a nemzetközi védelem más formáját, vagyis durván 600 ezer ember szerezhet munkavállalásra is feljogosító tartózkodási engedélyt. Ennek a csoportnak a 70 százaléka lehet munkaképes korú, azaz mintegy 350-400 ezer embernek kell helyt állnia a munkaerőpiacon.
www.hirado.hu/2016/09/15/a-menekultek-tobbsege-munkahoz-juthat-nemetorszagban/
Eladott Ország
@quadrocopter: "A német szövetségi munkaügyi ügynökség számításai szerint 15 év alatt 70 százalékra emelkedhet a menekültek foglalkoztatottsági aránya." Feltéve, ha ez bejön, bárcsak igaz lenne. A jelenlegi állás szerint nagy részük képzetlen, az európai társadalomba integrálódni képtelen és nem is akar ez a borzasztó, arról nem is beszélve, hogy addig etetni kvártélyozni kell őket. Nyugat-Európa a munkaerő pótlásával ezen az úton mondható, hogy befürdött.
1magyar
Muszlim polgármester, muszlim miniszterelnök, muszlim európai vezetők ...stb. ez lesz a felállás nemsokára.
Csizmás Kond
...ilyen ha idegen a vezető akinek nem éreke a nép csak a hírnév.
...ha részt akar vállalni a robbantásból miért nem robbantatja fel saját magát ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.