A rendőrség jogos önvédelemként kezeli az amerikai Georgia államban történt esetet. Úgy tett, mintha engedelmeskedne, majd előkapta pisztolyát, és rálőtt az őt kirabolni akaró fiatalokra egy 44 éves férfi a georgiai Lithonia városában, megölve az egyik rablót – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint minden arra mutat, hogy jogos önvédelem történt, és az áldozat törvényesen ölt. A meg nem nevezett férfira a szokásos esti kutyasétáltatása közben támadtak rá, helyi idő szerint szerda este, fél 11-kor. A férfi lakóhelye közelében sétáltatta kutyáját, amikor egy fehér SUV ált meg mellette, amiből két kamaszkorú fiatal szállt ki. Előbb a kutyáról kérdezősködtek, majd egyikük fegyvert rántott, és megpróbálták kirabolni. Az áldozat ekkor úgy tett, mintha engedelmeskedne, és a pénztárcáját keresné, de közben önvédelmi fegyverét kapta elő, és lőtt. Az egyik fiatalt eltalálta, a másik pedig elszaladt, miközben az SUV sofőrje elhajtott a helyszínről. Amikor a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@durbincs: Lóganyé maga he??? értie he???vagy csak gyökér kergebirka fityfasz!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@kokopelli: ő se mondassa magáról, hogy ember, akárcsak az általla emelgetett és kergetett kecske...he ? :))
SystemError
@durbincs: Mostanában ne vegyél designer drogokat a VIII.-ban, mert ez lesz a vége...:)
1magyar
Nagyon jól tette! Minden ilyen esetet így kellene elintézni és akkor talán meggondolná magát aki rabolni akar!
quadrocopter
@1magyar: Marhaság! A jenki fegyvertartási és használati szabályok ellenére, elég sok a lőfegyveres emberölés és a rablás! Ebben az esetben úgy jártak el a hatóségi emberek, ahogyan kell, de ettől még nem lesz kevesebb a fegyveres balhé.
quadrocopter
@durbincs: Buta vagy csicska, meg primcsi is, a gondozód hol van?
quadrocopter
@durbincs: Buta vagy csicska, meg primcsi is, a gondozód hol van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.