Egy pakisztáni származású kanadai férfi korábban azért utazott Szíriába, hogy az Iszlám Állam terrorszervezethez csatlakozhasson, azonban mára visszatért Kanadába. Elmondása szerint mindent megbánt, a liberális Kanada pedig szerinte mindent megbocsát. A terrorista nevét nem hozták nyilvánosságra, azonban annyit tudni róla, hogy a húszas éveiben jár, az ISIS “erkölcsi rendőrségének” tagja volt, és tavaly nyáron tért vissza Torontóba. A kanadai Global Newsnak elmondta, hogy egy tökéletes fejlettségi szinten álló társadalmat várt, de helyette egy totálisan kontrollált rendőrállamot kapott. A férfi azt állítja, hogy nem vett részt semmilyen gyilkosságban, azt mondta az már túl sok lett volna neki, elég volt látnia a kivégzéseket. Azt is elmondta, tart tőle, hogy a kanadai hatóságok le fogják tartóztatni. Kanadában eredetileg az előző konzervatív kormány indítványt nyújtott be az ismert iszlamisták állampolgárságának megszüntetéséért, de ezt Justin Trudeau miniszterelnök...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Elbaszták fel kell lógatni oszt. jónapot !!!
quadrocopter
@1magyar: "Egy pakisztáni származású kanadai férfi ..." ergo: kanadai állampolgár.
1magyar
@quadrocopter: Miért? A magyar cigányok is örültek volna ha megkapják a kanadai állampolgárságot.
quadrocopter
@1magyar: Mást magyarázol! " Bezzeg a paki az isis-ből jöhet!" - Kanadai állampolgár, a cigányokkal voltak gondok, többek között nyelvtanulási és közbiztonsági is!
quadrocopter
@durbincs: A magyar helyesírás sem megy neked, csicska? " Fojtatták"? Csicska!
Buta vagy csicska, meg primcsi is, csicska!
quadrocopter
@durbincs: Pipa vagy, csicska? Mert buta vagy, csicska! Meg primcsi is, csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.