. OSLO, 17:58 A skandináv állam statisztikai hivatala közölte az adatokat, amelyekből kiderül, miért nem kellene agyatlanul "menekülteket" befogadni. A statisztikai hivatal két kutatója szerint a migrációnak "köszönhetően” kétszer akkora lesz a norvég társadalom, mint ha nem lett volna bevándorlás. Az NRK által lehozott adatok szerint a századfordulón, 2100-ra a migráció nélkül plusz 4,3 millió fős társadalommal számolhatott volna Norvégia, ám az Ázsiából, és Afrikából érkező migránsoknak köszönhetően vélhetően 8,5 millió fővel nő majd a lakosság a skandináv országban. Fotó: AFP Ez azonban óriási problémát jelent majd a költségvetésben, ugyanis a migránsok alulképzettségüknél fogva sokkal kevesebbet fizetnek be adóban, mint amennyit kapnak a norvég állam jóléti rendszerétől segélyek, oktatás, egészségügyi ellátás formájában. Ezért van az, hogy minden egyes migránsra plusz 10 000 norvég koronát (átszámolva mintegy 329 000 forintot) kellene előteremteniük a norvégoknak. Az...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez aztán a "jobboldali" kormány!

A második Stoltenberg-kormány Norvégia jelenlegi, Jens Stoltenberg vezette kormánya. 2005. október 17-én nevezték ki, és a Munkáspárt, a Szocialista Baloldali Párt, valamint a Centrumpárt koalíciója (az úgynevezett vörös-zöld koalíció) alkotja. A kormány tíz tagját a munkáspárt, ötöt a szocialisták, négyet pedig a centrumpárt ad. A 2005-ös választás után váltotta fel a második Bondevik-kormányt, amikor a három párt többséget szerzett a Stortingben. A 2009-es választáson megtartották többségüket, így az együttműködés folytatódott.
Ez az első kormány, amelynek tagja a Szocialista Baloldali Párt, és a II. világháború utáni átmeneti első Gerhardsen-kormány óta a második koalíciós kormány, amelyben szerepet vállal a Munkáspárt. Ez az első olyan kabinet, amelyben többségben voltak a női miniszterek, és az első, amelynek egy tagja nem nyugati kulturális hátterű.(wiki)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!
quadrocopter
@Horizont: Ez a példány egy primitív ősbarom, se írni, se fogalmazni nem tud! Genetikai felesleg!
quadrocopter
@durbincs: Magadra ismertél, mi?
Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!
lampa laz
Vajnabandi, habony, mélyszaros médiákat nem olvasok, mert tele vannak hazugságokkal. Ezt kizárólag a jobboldal fogyasztja szószerint, mert ezeknek az igazság istencsapása lenne.
F_Viktor
@quadrocopter: Két hónapja nem olvasom el ennek a debilnek a hozzászólásait, tedd te is ezt.
A troll célja szétcseszni a fórumokat a sok offtopic írásokkal.
Megoldás, nem reagálni rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.