LOS ANGELES (AP) — A federal appeals court reinstated California's ban on foie gras Friday, finding that a state law preventing sales of the luxury liver pate made by force-feeding ducks and geese was not pre-empted by federal authority to regulate poultry products.

Forrás: yahoo.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugysincs mar az iparban annyi oregasszony, aki birna azt az embertelen munkat...Azert 4 orankent tomni a libat-kacsat ejjel-nappal - az azert rendesen kemeny munka.
Az unios tagallamokba mar tilos szallitani, nem? Ebben nem vagyok biztos.
Vajon ez most mitol jutott eszukbe ujra visszaallitani ezt a tiltast?(Sajnos, olyan tetu lassu a netem, hogy nem birtam megnyitni a cikk tobbi reszet...:o(((((
karma1
@RonaGyuri: Nem ezt a reszet vitatom, de a munkaero, akinek ezt csinalnia kell, annak is 4 orankent kell ujra munkaba allnia...:o)))) (Ezt azert igy meg nem lattam,...:o))) Bennem meg mindig a nagyanyam kezzel tomos alakja jon be...:o))) Igaz, ott csak kb. 30-40 liba volt a "celszemely a tomesre"...:o)))))
RonaGyuri
@karma1: drágám, én azt a képet a cikkből vettem! =))
karma1
@RonaGyuri: Csillagom, nekem ebben a pillanatban labbalhajtos internetem van, vagyis tetu lassu, utalatos, mert egy foldalatti kabelt kb. 10 napja atvagtak a kornyekunkon, es mindent iszonyu lassan toltok le. Raadasul ha ezt a cikket ki akarom nyitni, akkor "az oldal nem talalhato" hibajelzes jon...:o((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.