DIE WELT a német lap 13:50-kor tette közszemlére azt a cikkét, amely arról ad hírt, hogy szakértők olyan intézkedést dolgoztak ki, amivel Magyarországot igen fájdalmasan tudják megbüntetni, amiért a magyar kormány nem hajlandó az Európa Bíróság döntését elfogadni a menekültek elosztására. Ez lenne az első ilyen büntetés az EU történelmében. Az eddig nem használt eszköz pedig az lenne, hogy az ország külföldön lévő ingatlanjait zár alá vennék. Olyan ingatlanokat és épületeket lehet zár alá venni és eladni, amelyek a magyar állam tulajdonai, de külföldön vannak, mondta Stefan Lorenzmeier Európa-jogi szakértő. Szerinte „jogilag egy ilyen intézkedés megengedhető lenne, ha Magyarország továbbra is elutasítja, hogy az Európa Bíróság döntését elismerje. Nézd meg a videót is katt ide

Forrás: hirzona24.com
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Na, törpe kis pöcs... Erre varrjál gombot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Na, törpe kis pöcs... Erre varrjál gombot!
RonaGyuri
ez aztán mitől az országot érintené negatívan? =))
namihami
Majd vesz másikat. Persze, azt is mi fizetjük, simán adó formájában. Építettünk mi (igaz, akkor más rendszer volt) kórházat Vietnamban is. Értelme ugyanennyi volt, mint eme mostani rendszer bármely beruházásának.
Kibicnek vagy hívjam Országépítő Szent Viktornak, semmi nem drága.
Peller Anikó
Már megint a "menekültek". Ha menekültek akkor hogy a rossebbe képzelitek, hogy kidobáljátok a vip meghívott menekültjeiteket. Mert van még Afrikában 1 milliárd, Arábiában még vagy 500 millió és akkor még ott van India környéke. Mind menekülne, pont ide.

Ha meg nem menekültek hanem betolakodó, gyilkos agresszorok akkor meg rohaggyatok meg velük együtt. Merthogy azok.

Képtelenek vagytok a gecit a bűneiért büntetni, ráadásul sosem őt hanem minket rohaggyatok meg. A böüdös krva banya ajnározza csak a kedves vendégeit egymaga.

Idióta barmok vezetik Európát.
Equus1
közmunkások, hajléktalanok! Most itt a nagy lehetőség!

1ébként... ha én Soros alapítvány lennék... megvenném az összeset, de nem kergetném el a tányérnyalókat - jó pénzért bérelhetnék! A bérleti pénzen meg indlhatna egy plakátkampány: "Ha szereted Orbán viktort, költözz hozzá Felcsútra!", felirattal
RonaGyuri
@Manhattan: miért neked van hasznod belőlük???
mackoka46
Csak már látnám orbánc varangyos pofáját a gödörben, amit másoknak ásatott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.