Sokba került az adófizetőknek egy olyan 25 éves nigériai deportálása, aki steyerországi szállásán randalírozott és egy rendőrt megsebesített. A deportálásnak semmi haszna nem volt, mert szeptember hatodikán már ismét ott volt, és Linzben elfogták. Bécsbe jött és ismét deportálták. Augusztus 21-én e nigériai szálláshelyén rendőrökre támadt és az egyiket olyan súlyosan megsebesítette, hogy az már szolgálatra képtelen volt. A nigériai kijelentette, „Ausztriában maradok”. Augusztus 22-én Bécsben tartották őrizetben, majd két nappal később Milánóba reptették, ahol először fogták el „illegálisként”. Állandóan azt hajtogatta, hogy „Ausztriában maradok”. És szeptember 6-án ismét ott volt.

(Forrás: orientalista.hu, durbincs által)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@kokopelli: Ezek már induláskor ki lettek oktatva,hogy Magyarországra még véletlen se. Itt csak a nyomor és a diktatúra,ráadásul az éhbérért is dolgozni kell. Most olvastam a neten,hogy Mutti lebukott . Arab ,Pastu, meg még egy nyelven sugároztak rádió adást.Azt ígérték nekik,hogy lakást,házat,biztos megélhetést biztosítanak nekik,ha hozzájuk mennek. Ezt már tavaly is hallottam,csak aztán elült a dolog.
kokopelli
@cikicakk55: teremészetesen,meg egy Benz-t vagy BMW-t! Más gondja sincs!
Ő maga meg szolgálati lakásban lakik! A csepeli haver küldött egy kis filmet
róla! Ha elkapod az időt futhatsz vele meg a férjével az Alpokban a sípályán,és
dumálhatsz is velük! Ettől a haveromtól hallottam,hogy Ilmenauban dolgozott
mint kezdő fizikus,ahol a haver is egy párszor volt Pestről!Nem úgy mint a Viktor! :--(
Nem kell mindent elhinni!...én még sohasem választottam CDU/CSU-t! :--)
Pálinkás Pál
Valami libsi árulja el...az ilyen tetvet miért nem lehet "menekülés"' közben lelőni???
durbincs
tán mert demokráci van ,a fehér ember halála című résznél ?
cikicakk55
@kokopelli: Nem ide tartozik,de 1973-74-ben én is Ilmenauban dolgoztam. Thüringia,csodálatosan szép hely. Akkor még DDR Erich Honekkerrel az élen. Válaszolok a témával kapcsolatban is. Én sem szavaztam soha a CDU/CSU- ra,már csak azért aem mert Magyarországon élek. Nem is ismwrem az ottani pártokat. Merkelt is csak mint bajkeverőt ismertem meg. Nem tudom mi a konkrét igazság,de ha tényleg Ő hívta őket,kár volt Európát ilyen szarba keverni.
silber13
@durbincs: De senki nem vette komolyan, hogy a migráns csoegát borogassák bele a tengerbe, anélkül, hogy egy ujjal is hozzájuk nyúlnának! És akkor aztán úszhatnak! Ha meg nem úsznak,a tengerben vannak ám érdeklődő "halacskák"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél