Románia elnöke elvetemült fráter! Cenzúrázta a Román Akadémia lánglelkű hazafi tudorainak nemzetféltő (és vérnackó) felhívását! Románia elnöke elvetemült fráter! Cenzúrázta a Román Akadémia lánglelkű hazafi tudorainak nemzetféltő (és vérnackó) felhívását! Az akadémikusok román néphez és az állam alapvető intézményeihez intézett, idén februárban közzétett közismert felhívását Cotroceni (értsd, Klaus Iohannis államelnök – a szerk.) kimondott kérésére távolították el a Román Akadémia honlapjáról. A hihetetlen és minősíthetetlen gesztus a gyászos kommunista korszakra emlékeztet bennünket, amikor még az ország tudományának és művészetének a legreprezentatívabb fórumát is a diktátor páros uradalmának tekintették. Ez pénteken derült ki a Román Akadémia Közgyűlése alkalmából, amikor – bár a téma nem szerepelt a napirenden – a teremből egyesek magyarázatot követeltek az elnökségtől arra, hogy nem sokkal a nyilvánosságra hozása után a felhívást eltávolították a honlapról, miközben...

Forrás: foter.ro
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
@Eriksson: Csak kb. 850 éve laknak a mostani Erdélyben,mert rohadt migráncsok,
akiket egy magyar király hívott oda anno! ;--)
Eriksson
@kokopelli: A történelem bizonyítja, hogy az alkalmasabbja még államfő is lehet. S azt is, hogy 850 év távlatából a mai napig is hazabeszélnek. Integrálódtak?
Eriksson
@kokopelli: Gondolom egyede válogatja. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.