Hatalmas botrány kerekedett egy amerikai kórház körül, ahol a dolgozók műtét közben egy öntudatlanul fekvő beteg nemi szervét lefotózták és levideózták, majd a felvételeket körbe mutogatták. Egy pennsylvaniai kórház műtőjébe egy olyan beteg került 2016 decemberében, akinek a vaginájába egy idegen tárgy szorult. A műtét előtt, ám már az elaltatás után több dolgozó lefényképezte és levideózta a különös látványt. Az egyik dolgozó úgy írta le az esetet, hogy rengetegen tódultak be a műtőbe, ahol igazi látványosságként csodálták a nő vagináját. Egy másik dolgozó pedig arról számolt be, hogy az egyik orvos külön kért egy fényképet a jövő orvosainak tanításához. Az állam egészségügyi minisztériuma eljárást kezdeményezett a UPMC Bedford Memorial kórház ellen, aminek következtében két orvost felfüggesztettek, a vezető ápolót pedig menesztették. A többi fényképező dolgozónak aktájába pedig fegyelmit jegyeztek be - írja a CBS News.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Miért lenne ez botrány, hülyék. Aki annyira béna, hogy vasalót gyömöszöl a puncijába az megérdemli, hogy legalább tanító, nevelő célzattal lefotózzák az esetet, gondolom nem az arcát fotózták. Ha meg saját hibáján kívül esett a dolog akkor engedélyt lehet kérni utólag is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
ami ennyire idióta érdemel egy karakert is leütésileg?
Nessy
Mennyi érdekes dologgal találkoztunk anno, nem csak nőknél, férfiaknál is ügyeletben. Csak akkoriban nem volt még okos telefon, világháló.
Ergo nem lett belőle hír.
Equus1
@Nessy: :) ismerősöm 13 éves fiacskája ceruzaelemet dugott a péniszébe... de nem jött ki! :D
Nessy
Volt férfi, aki egy üveg mellszívóval "barátkozott".
cikicakk55
Mikor én ápolónő tanoncként a nőgyógyászaton voltunk gyakorlaton,akkor egy nőt hoztak be,lába közt egy boxerrel .Kiderült,hogy a kutya a nyalogatás közben szájzárat kapott és jó erősen ráharapott arra,ami a szájánál volt.Akkor még tényleg nem volt okos telefon,de a fényképezőgép is igen ritka volt a vizsgálókban,majd a műtőben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.