Az ötéves kislány, aki családjával az egyiptomi Hurghadában élt, belehalt a beavatkozás után fellépő fertőzésbe és szepszisbe, miután nagymamája körülmetélte őt. Az idősebb nő a gyerek anyjának tudta nélkül végezte el a barbár beavatkozást, amíg az nem volt otthon. Mindezt annak ellenére, hogy Egyiptomban már 2008-ban betiltották a nők körülmetélését. Az országban ennek ellenére továbbra is végzik a kegyetlen beavatkozást, mert a vallásos arabok úgy tartják, tisztátalan az a nő, akin nem hajtják végre a körülmetélést. A családok azért végzik titokban, „saját hatáskörben” a körülmetélést a lányokon, mert attól félnek, hogy enélkül nem tudják majd férjhez adni őket – írja az orosz Veszty televízió internetes oldala. Olvass még többet a női körülmetélésről az NLCafé oldalán:  „Nincs lány, aki ne menne át ezen” – női körülmetélés Egyiptomban Hülyeség azt állítani, hogy a nők körülmetélése a legjobb megoldás a HPV ellen Anyja tudta és beleegyezése nélkül metélték körül egy

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Na ezek aztán Istentől elrugaszkodott vad, primitív barmok! Ezek nagyon kellenek ide a viszonylag békés Európába! Rohadnának meg, az ilyen állatok!
Csizmás Kond
...ez a fajta művelet a buta emberek szórakozása.
1magyar
@Csizmás Kond: A szerencsétlen kislányokkal? Ez a pedofíliának melyik változata lehet?
Csizmás Kond
@1magyar: Mindkettő barbár viselkedés. Az ember úgy ép és tökéletes ahogy megszületik. Minden azutáni beavatkozás ami nem az egészsége javításáért vagy megőrzéséért történik az kínzás és barbarizmus.
Már az eredete a tisztátalanságra a mocsokra a vallási fanatizmuskényszerre vezet vissza.
Isten nevét hazudva csonkítanak.
Klubtag
Az egész nem szól másról, mint a muszlim férfiak barbár beavatkozásáról azért, hogy a nő ne tudja "élvezni" a szexet. Ugyanis a nők jelentős része csiklói orgazmusra képes, másik része hüvelyire. Szerencsések azok a nők, akik mindkettőre.
Namármost arra rájöttek a hímivarú (férfiaknak nem nevezhetők, mert nem azok) muszlimok, hogy a körülmetéléssel legalább az egyik célt elérik, hogy ne élvezzen a nő. a másik nem járható út, mivel ki kéne pakolni a nőt, de akkor hogyan szül gyereket.
Az egész borzalom kitalálása a tehetetlen, impotens, önző, nemi selejtek hiányos önbecsülésének terméke. Ennél még az azonos neműek kapcsolatát pártolók is különbek.
Lehet megbotránkozni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.