Ha hinni lehet az amerikai neokonzervatív vonalat hűen követő német Die Welt napilapnak, az EU akkorát fog rúgni Magyarországba, amilyenre az Unió történetében nem volt példa. E lap tegnap 13:50-kor tette közszemlére azt a cikkét, amely arról ad hírt, hogy szakértők olyan intézkedést készítenek elő, amivel Magyarországot igen fájdalmasan tudják megbüntetni, amiért a magyar kormány nem hajlandó az Európa Bíróság döntését elfogadni a menekültek elosztására. Ez lenne az első ilyen büntetés az EU történelmében, teszi hozzá a cikk. Az eddig nem használt eszköz az lenne, hogy a magyar állam külföldön lévő ingatlanjait zár alá vennék. Olyan ingatlanokat és épületeket vennének zár alá és adnának el, amelyek a magyar állam tulajdonai, de külföldön vannak, nyilatkozta Stefan Lorenzmeier Európa-jogi szakértő. Szerinte „jogilag egy ilyen intézkedés megengedhető lenne, ha Magyarország továbbra is elutasítja, hogy az Európa Bíróság döntését elismerje.” ...

(Forrás: kulfoldiapro.com, TASzSz által)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Lehet kezdeni Pénztáros Lőrinc ingatlanaival...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@farkas: lengyelország felosztásáról úgy látom halovány lila gőze sincs.
trianont meg itt lenne már az ideje elfelejteni. Mikor szólítja fel a sógorokat, hogy adják vissza Burgenlandot?
grincss
@lusta: Szia Lusta! "Wolfi" már a NOL-on is "sziporkázott"!
Egyébként válaszoltam a mail-ra! :-)
human
Nem hinném, hogy ilyet meglépnének.
lusta
@grincss: Bocsi, hogy nem írtam, de így is nagyon köszönöm. Az az egyik gond, hogy féligazságokat szajkóznak féltudatlanok. Az persze nem baj, ha egy okos hülyéskedik, de amikor ezek az egybites 300 forintos budiforradalmár hülyék okoskodnak, az az ország tragédiája.
farkas
@lusta: Kedves Lusta Úr! A dehonesztáló ítéletei helyett mondhatná, miért nincs párhuzam Lengyelországgal- vagy Önnek nincs erről fogalma. Trianon sebe minden magyarnak örök és a revizió reménye is az. Tisztelettel.
grincss
@farkas: Wolfi, ne vitatkozz "Lusta" barátommal, mert ő tudja, míg te, + csak az eszement, irreális vágyaidat kergeted!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél