Ha hinni lehet az amerikai neokonzervatív vonalat hűen követő német Die Welt napilapnak, az EU akkorát fog rúgni Magyarországba, amilyenre az Unió történetében nem volt példa. E lap tegnap 13:50-kor tette közszemlére azt a cikkét, amely arról ad hírt, hogy szakértők olyan intézkedést készítenek elő, amivel Magyarországot igen fájdalmasan tudják megbüntetni, amiért a magyar kormány nem hajlandó az Európa Bíróság döntését elfogadni a menekültek elosztására. Ez lenne az első ilyen büntetés az EU történelmében, teszi hozzá a cikk. Az eddig nem használt eszköz az lenne, hogy a magyar állam külföldön lévő ingatlanjait zár alá vennék. Olyan ingatlanokat és épületeket vennének zár alá és adnának el, amelyek a magyar állam tulajdonai, de külföldön vannak, nyilatkozta Stefan Lorenzmeier Európa-jogi szakértő. Szerinte „jogilag egy ilyen intézkedés megengedhető lenne, ha Magyarország továbbra is elutasítja, hogy az Európa Bíróság döntését elismerje.” ...

Forrás: kulfoldiapro.com
Feltöltő: TASzSz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Lehet kezdeni Pénztáros Lőrinc ingatlanaival...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
@lusta: Kedves Lusta Úr! A dehonesztáló ítéletei helyett mondhatná, miért nincs párhuzam Lengyelországgal- vagy Önnek nincs erről fogalma. Trianon sebe minden magyarnak örök és a revizió reménye is az. Tisztelettel.
grincss
@farkas: Wolfi, ne vitatkozz "Lusta" barátommal, mert ő tudja, míg te, + csak az eszement, irreális vágyaidat kergeted!
farkas
@grincss: például ezt kapd ki. Ez régebbre nyúlik mint Trianon és most éledt fel: 24.hu/kulfold/2017/09/20/epp-most-szabadul-el-a-pokol-spanyolorszagban/
grincss
@farkas: Figyu Wolfi
Ha emléxel még, anno NOL-os pályafutásod alkalmával (néha) egy picit becsültelek!
Itt sajnos ugyanazt folytatod, bár - a hírek szerint - sokkal dicstelenebbül, mint ott!
Ugye nem kell kitérnem a magánéleti dolgokra?
Nos, lécci magyarázd már meg nekem, h az általad belinkelt oldal, hogy abba a bánatos pélóba függ össze a vitatott dologgal?
Kezdem komolyan azt gondolni, h túlbecsültelek!
Bocs!
peterkelemen
Ha meg nem akkor meg kell semmisíteni a külföldi vagyonaikat például ingatlanjaikat.
gulyasgyula
@feco fero:.. Na még csak az kellene , mennyi stadiont kellene még építeni ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.