Embercsempészet gyanújával 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték Romániában azt a három külföldi állampolgárt, akik a hatóságok szerint a Fekete-tengeren keresztül a román vizek közelébe juttatták a múlt héten a román parti őrség által bevontatott, több mint 150 iraki és iráni bevándorlót szállító halászhajót. Románián keresztül csempésztek iraki és iráni bevándorlókat (Képünk illusztráció) A konstancai táblabíróság előző napi döntéséről hétfőn számolt be a román határrendészet, amely szerint a viharba került és a román hatóságok által kimentett RUYA 1 nevű hajót egy iráni állampolgár vezette, egy török és egy iraki társa segítségével. Ellenük embercsempészés, határsértés, engedély nélküli hajózás és az utasok veszélyeztetése gyanújával indult büntetőeljárás. A Fekete-tenger nemzetközi vizein viharba került, segítséget kérő halászhajóhoz szerdán riasztották a román határrendészetet és haditengerészetet: a többméteres hullámok között irányíthatatlanul hánykolódó,...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi értelme volt a kockáztatásnak? A Tonyónál kötvényt kellett volna venni. Olcsóbb, kisebb rizikó és még a pénz is visszajár.
Nem tudták, hogy ez már jól be lett járatva?
papa.49
A Fekete tengeren ,,több méteres hullámok,, meg a jó édesanyád vasporos valaga ))))))))))
Mi van az erdélyiek nem segítenek a migráció megakadályozásában ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.