Noha néhány évvel ezelőtt David Morrison, a NASA vezető tudósa már megpróbált leszámolni azzal a közkeletű elmélettel, hogy egy Nibiru nevű bolygó összefog ütközni a Földdel, az elmélet újult erővel bukkant fel a világhálón.

Ráadásul megjelent egy David Meade nevű ember is, aki magát keresztény numerológusként, vagy csillagászként aposztrofálja és zavarbaejtő tempóban terjednek a tanai. Pontosan megjósolta a soron következő világvégét, ameddig már csak négy napunk maradt. Vírusként terjed a neten a YouTube-videója, melynek címe: „2017. szeptember 23-a – látnia kell!” (September 23, 2017: You Need to See This)

Már több mint 2 millióan látták alkotását az apokalipszisről, melyből kiderül, hogy akik Istennek tetsző életet éltek, felmennek a mennybe, míg a bűnösök a Földön tapasztalhatják meg a világvége következményeit.

De, hogy miért pont ez a dátum? Meade előrejelzése leginkább a Biblia versein és numerikus kódjain alapulnak és a 33-as szám körül forognak. Elmélete a napnál is világosabb:

1. Szeptember 23. pontosan 33 nappal az után van, hogy az Egyesült Államokban bekövetkezett a teljes napfogyatkozás (augusztus 21.).

2. Jézus 33 évet élt.

3. A zsidók istenének neve (Elohim) pont 33-szor van megemlítve a Bibliában.

Van még kérdés?

(The Washington Post)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Az M1 élőben közvetíti . Másnap délelőtt ismétlés ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@vladimir putin: az hagyján, de a 33 pont a 666-6 tizedének a fele. Ez meg már káprázatos egybeesés és akkor tutibiztos, hogy 33. -án pont jön a világvége. Hangulat.

Vagy 23 ? Ahh, kicsire nem adunk.
kokopelli
@Peller Anikó: nem számít,csak két hét a különbség ! ;--)
babp1982
Na és mi van akkor,ha 23 ám nem jön el a világ vége? Na csak azért kérdem mert már volt ilyen nem is egy
cs.n.
A nibirus hülyeség jó volt egynek, szórakoztató volt olvasni róla 5-6-7 éve, mikor az ominózus maja naptárral tálalták. A bibliai előrejelzésekről meg annyit, hogy még a '90-es években olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy valami algoritmussal minekhíjjákolták a Bibliát, az eredetit. Kihoztak egy olyat belőle, hogy 2010-ben földrengés lesz Californiában. (Pedig hát mikor írták a Bibliát, nem volt még California, se Los Angeles:) Na mindegy, teltek-múltak az évek, eljött 2010, és a földrengés is:
latimesblogs.latimes.com/lanow/2010/07/59-earthquake-hits-southern-california.html
Nem volt egy pusztító rengés, de bekövetkezett. Csak úgy érdekességképpen írtam.
Nessy
Orbánékért leküldi Isten Illés szekerét? Nem lehetne világvége nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.