„Ezek a fiúk a szabadságukat adták oda, hogy engem hazugságokon keresztül ne lehessen megvádolni” - mondta a volt miniszterelnök, mielőtt Császy Zsolt bevonult Tökölre. Császy Zsoltot júniusban ítélték jogerősen is három év börtönre a 2008-as sukorói telekcsere ügyében hűtlen kezelés miatt. A szintén MNV-vezető Tátrai Miklóst is elítélték ekkor, ő két és fél évet kapott. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA Császy kedden bevonult a tököli börtönbe, Gyucsány Ferenc is elkísérte. Ott volt Herényi Károly, az MDF egykori elnökhelyettese és Iványi Gábor lelkész is. A sukorói telekügy a Gyurcsány-kormány egyik nagy botránya volt. Sukoró külterületén fekvő, 70 hektár állami tulajdonú ingatlant 183 hektár albertirsai és pilisi külterületi ingatlanra cseréltek – de később kiderült, előbbi értékét súlyosan alá-, utóbbit pedig felülbecsülték, és az ügyészség szerint magánokiratokat is hamisítottak. Az államot 1,2 milliárd forint kár érte volna, ha megvalósul a terv. A sukorói...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Az ítélet az egész kormányról ad képet! Nekünk meg mutatja a jövőt!
Szavazatok a nyomorra.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/vandalkodj.jpg
– Azt harsogja két melldöngetés között a Fidesz, hogy üdvözlik ők a Kúria ítéletét, mert a
bűnözőknek a börtönben a helye. A szocialisták követték el minden idők legkorruptabb kormányzását, lopták a nemzeti vagyont és visszaéltek hatalmukkal. Ezt a mai sukorói jogerős ítélet is bizonyítja. Ahol a jó édesanyjukat is túlárazva adnák el, ha lenne, aki megvegye őket. Majd jön a hányásszagú duma, hogy nehogy már a Soros által irányított európai ügyészség mondja meg nekünk, ki a korrupt. Tekintve, hogy Polt betonba van öntve, egy európai korrupció ellenes ügyészség csodákra lenne képes ahhoz képest, amit itt elsikáltak az elmúlt években. Nem véletlenül maradunk ki a nemzeti szuverenitásunkra hivatkozva. Kár, hogy a polgár még mindig nem érti, hogy a lopás, rablás, harácsolás szuverenitása ez. Amibe a nemzet döglik bele. Azokkal együtt, akik még mindig úgy hiszik, velük majd kegyes lesz a sors. Hát nem.
Zeta
@Eladott Ország: jogos. Az elsők között stabilizálták PP- t, majd jöttek a törvenyek a szabadrabláshoz. Az egész rendszer tudatosan lett felépítve.
Manhattan
A Fidesznek minden beruházás, pénzmozgás gyanús, amiben nem Orbán kezében futnak össze a szálak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.