A rendőr részeg dulakodókat próbált szétválasztani a Westbahnhofnál, amikor a magyar férfi kést szegezett neki. Végül az egyik dulakodó, egy nő ütötte ki a kezéből a kést. Kést rántott egy osztrák rendőrre egy 42 éves magyar férfi a bécsi Westbahnhofnál. A rendőr elővette szolgálati fegyverét, de senki sem sérült meg – jelentette szerdán az APA osztrák hírügynökség alapján az MTI. A rendőr azért ment a helyszínre, mert egy bejelentés szerint több részeg ember összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban. Éppen szét akart választani három vitatkozót, amikor a magyar férfi nekiszegezett egy konyhakést a rendőrnek. "A férfi a szolgálati fegyver elővétele és többszöri felszólítás után sem dobta el fegyverét" – közölte Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő. Végül a csoport egy másik tagja, egy nő ütötte ki a férfi kezéből a kést, majd a magyar férfit őrizetbe vették.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szír, török, líbiai? Á dehogy - hun gyerek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Szír, török, líbiai? Á dehogy - hun gyerek!
dr. prédikátor
Hát akkor ez most milyen migráncs Hutu? netán tuszi??? Vagy csak egy hülye fasz magyar!!!
kokopelli
@quadrocopter: nem bírja az igazi sert? Volt benne esetleg egy "vonóhúzás"?
Talán mozdonyszőke volt a csávó?A sógorát kereste a sógoroknál? Logikus!
"nem kívánt törlendő!
RonaGyuri
nem kell ragozni egyértelmű, hogy a választási irodánál őrjáratozók egyike volt! =))
nezelodo
@quadrocopter: Akkor miért nem nyilazott? Aztán most hun van?
reagens
Milyen magyarra jellemző, hogy konyhakéssel közlekedik? Egyértelmű a válasz.
division
@quadrocopter: Az arányokat kell nézni nem ezt az egy esetet. Hülye részegek bárhol előfordulhatnak.
quadrocopter
@division: Helyes! Az arányokat kell nézni a menekültek némelyike által elkövetett bűncselekmények tárgyában is!
reagens
@quadrocopter: Magyar állampolgárságú volt, nem magyar.
kokopelli
@quadrocopter: az nem olyan eccerű! Mit mond a magyar cigány,amikor eladja a lovát?
-Ha akarom vemhes,ha akarom nem vemhes!?Nézőpont kérdése,ami az állásponttól
függ! ;--)
quadrocopter
@reagens: A magyar állampolgátság = magyar!
maci0427
Ki volt az? Név kép mutatása ! Minimum ! Itthon is ezt csinálják és akkor a rendőr a hibás,igaz ?
maci0427
@quadrocopter: Miért nem írod ki a frankót amit gondolsz ? Ne kertelj !
quadrocopter
@maci0427: Azt olvashattad, amit gondolok! De utána is nézhetsz, ha van állampolgársága, akkor az magyar, a nemzetiséghez tartozástól függetlenül!!
wagabund
részeg magyar migráncs Bécsben? az osztrák szomszédom meg a kerítésem mellet fekszik pocsolyarészegen. ráadásul a száz kilós neje ott áll mögötte csipejére tett kézzel...
reagens
@quadrocopter: Biztos vagy te ebben? Nekem nem mindig egyértelmű!
maci0427
@quadrocopter: -- Ember ez is ,az is,ez igaz ! De az USA,-ban ha néger lenne az elkövető,akkor kiírnák azt,hogy minimum színes bőrű - afroamerikai ! Ezt lehet látni hallani ! Ebben is le vagyunk maradva és csak szemérmeskedünk ! Jaj,hát hogy nézne ki az,hogy leírják,hogy magyarországi cigány etnikumú elkövető ? Nem állítok,hogy ez volt,de az emberek már annyira félnek a "rasszista" agyoncsépelt dumától,hogy inkább jól körülírják a dolgokat és már semmi értelme sincs ! Pedig a "cigány" szóhasználat nincs sehol sem megtiltva még az étterem étlapján és az operettben ,de a nótában is szerepel ez a szóhasználat ! Igaz ? De nem is számít! A becsület már oda van,ismerik a magyarokat külföldön !
quadrocopter
@maci0427: - Az USA-ban demokrácia van, nem illiberális baromság a lopások leplezésére!
- azért a képes híradásokban látható, hogy hun vitézről van-e szó, vagy Gangesz-völgyi!
- az osztrákok sem azt írták ki, hogy "cigány ne lopj!" azonban lopott náluk echte hun vitéz is, sőt rendőr házaspár is!
mackoka46
Tessék, ez az. Egyszerűen nem értem a hazát "védő" embereket. Sajnos hanfitársaink között is ugyan annyi kretén és debil van, mint az idegen között. Tehát nem kell attól tartani, hogy idegenek jönnek. Tegnap este nem tudtam szellőztetni dőlt be a füst az ablakon. Reggel ugyanez. Nem félek, hogy romolhat a helyzet !
lusta
@mackoka46: Nem egyedi eset. Kedves szomszédom nem dohányozhat a lakásban, ezért kimegy az erkélyre és boldogan bagózik és fújja a füstöt, amely a nyitott ablaknak köszönhetően hozámm is bejön.
lusta
@maci0427: Egyenlőség van. Minden ilyen esetben ki kellene akkor írni, hogy az illető magyar, de cigány származású, sváb szármázású, szlovák származású, piréz származású.
maci0427
@lusta: -- Ilyen alapon igen ! Írják ki nyugodtan ! Ez amit írtál marhaság..."sváb származású, szlovák származású, piréz származású"...Ezek nemzetiségek !!! A Cigány meg Etnikum ami teljesen más ! Már ha tudod a kettő közötti különbséget ,hogy mit jelentenek !
maci0427
@quadrocopter: Etnikum ! A Cigány az Etnikum ! A Nemzetiség az más ! Az USA. -ban a néger sem nemzetiségű ! A négereknél a törzsi hovatartozás határozza meg azt,hogy hová tartozott ! De ez a múlt !
1magyar
A magyar Ausztriában nem migráns. Szabad bejárása van az unióban.
Csizmás Kond
@quadrocopter: @RonaGyuri: ...így nektek legalább semmi közötök hozzá...
quadrocopter
@maci0427: Nem jól tudod! A nemzetiségi törvény értelmében a cigányság nemzetiség! ( 2011. évi CLXXIX. törvény. "1. § (1) E törvény értelmében nemzetiség minden olyan - Magyarország területén legalább egy évszázada honos - népcsoport, amely az állam lakossága körében számszerű kisebbségben van, a lakosság többi részétől saját nyelve, kultúrája és hagyományai különböztetik meg, egyben olyan összetartozás-tudatról tesz bizonyságot, amely mindezek megőrzésére, történelmileg kialakult közösségeik érdekeinek kifejezésére és védelmére irányul.")

@1magyar: - annak a menekültnek is, amelyik védelmet kapott!

@Csizmás Kond: - mármint mihez?
Sámannus
Remélem benne lesz ez is a konzultációban, mert ha nem, öri-hari.
Sámannus
@reagens: Sőőt még moszvában is születhetett.
reagens
@Sámannus: Akár! Vagy Demonában, Damaszkuszban, vagy Denverben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.