A magyar hatóságok a menedékkérelmek 94 százalékáról nem döntöttek 2015–2016-ban. Mintegy százezer 2015–2016-ban érkezett migránsról semmit sem tudnak az Európai Unió, Norvégia és Svájc hatóságai – derült ki a Pew Research Center lapunknak megküldött elemzéséből. Ezen migránsok menedékkérelmét elutasították az említett országok hatóságai, de ők nem fellebbeztek, nem deportálták őket, hanem eltűntek: akár a fent sorolt államokban vagy azokon kívül is élhetnek. Az amerikai kutatóintézet az Eurostat adataiból dolgozott és végzett számításokat. 2015-ben és 2016-ban összesen 2,2 millió menedékkérelem érkezett be az EU 28 tagországába, Norvégiába és Svájcba. Ebben a két évben jött Európába az 1985 óta érkezett migránsok összességének húsz százaléka. A két esztendőben nagyjából azonos létszámban nyújtottak be kérelmet a hatóságoknak. A Fidesz már jóval a szavazás előtt rommá verné az ellenfeleit. Ezúttal él a negatív kampány eszközeivel, mással se nagyon. A 2,2 millió...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
tegnap hallottam a rádióban, hogy a migránsok igencsak élénken hallatnak magukról...például egy észak-európai királyságban azzal szórakoznak (jobb híján), hogy éjjelente meglazítják az utcán parkoló autók kerék-anyáit, vagy le is csavarják teljesen...a másik igen jókedvű időtöltésük, hogy hidakról dobálják az alattuk elsuhanó járműveket...bármi legyen is az...nos a százezer eltűntből talán néhány ezek között is akad...(ha meg tudnák csípni őket)
wpym
Nem is a nalunk kellett volna donteni, hanem ott, ahol az elso unios tagallamba be ette a fene. Ez pedig Gorogorszag vagy Olaszorszag. Ott vagyis a harmadik allamnak minosulo orszagban elutasitani a kerelmet illetve ha nem adja be, azonnal visszaforditani. Ehelyett esz nelkul tovabb engedtek ezeket papairok nelkul es szepen vissza is eltek a helyzettel a kecskeb@szo kecskezabalok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.