A szülők valószínűleg álmukban sem gondolták volna, hogy valaha ilyesmit látnak a népszerű rajzfilmben. Egy szemfüles édesanya vette észre a nemi szervet, miközben kislányával nézte a Maja a méhecske legújabb feldolgozását. Az anya felháborodását a Facebookon nyilvánította ki, a videó pedig hamar elterjedt az interneten. Az epizód címe a Willi Király lett, ami azért is érdekes lehet, mert az angol willy szó (emlékszünk még a Water Willys botrányra?) a pénisz egyik szinonimája. A Netflix azóta törölte a kérdéses epizódot, de ez nem sokat ér, ugyanis eredetileg még 2012-ben vetítették először, így jó pár lurkó láthatta a rejtett péniszt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: mi van már megint mit csináltál? =))
karma1
Ezt a "felhaborodott anyukat" valoszinu az utobbi 10 evben senki nem dugta meg, ezert lat mindenhol faszt, es ezert is haborodik fel ennyire.
te meg magad is egy nagy farok vagy, szinten hasonlo szexualis hatterrel...:o))))
A blikk meg lekozli, mint a "nagy magyar erkolcs- es ifjusagvedo"
Szanalmasajk vagytok mindannyian: a bekuldo, a kiehezett anyuka na meg a blikk is...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.