A még mindig a hagyományos egynejűség béklyójában vergődő progresszív, szociáldemokrata-zöld színezetű kormány által vezetett Svédországban él egy kedves szír férfi. Van neki három felesége és tizenhat gyermeke. És csak természetes, hogy a svéd államtól kaptak három gyönyörű, dombra épült tengerparti házat egy elegáns üdülőhelyen. Amiről senki nem tudott volna, hacsak a nacionalista, jobboldali Svéd Demokraták nem fedezik fel, mit tesz e kormány az adófizetők pénzén. Amitől kezdve az erről beszámoló Sputnik News orosz hírügynökségé a szó: Stockholm megyében Nacka önkormányzata igen kínos helyzetbe került, mert megdöbbentő összegbe, 14 millió svéd koronába (1,8 millió dollár) kerülő három házat adott oda egy újonnan érkezett, 57 éves szír migránsnak, akinek nagyon nagy családja van. Mindhárom ház Sasltsjöbadenben van, ami ismert, divatos Balti-tengeri üdülőhely. Hogy ez történt, azt a Svéd Demokraták helyi, nackai pártszervezete hozta nyilvánosságra egy...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Pálinkás Pál: Figyu, a sved domain nem hat meg, az orosz fake news portalok egesz Europaban ott vannak. Nem veletlen, hogy tobb orszag csatlakozik azon nemet torvenyhez, hogy a FB-nak szurnie kell ezeket.
De a lenyeg: Svedorszagban a statuszt kapott menekultek nem lakast, hazat kapnak, hanem allami szallashelyeken ingyenes ellatasban reszesulnek.
Ezen felul napi 2,5 euro jar a felnotteknek es 1,25 euro a gyerekeknek. A nyelvoktatas, mint mindenhol, ingyenes.

Egyebkent a nalunk, a dan kormany kolt Europaban legtobbet egy menekultre.
Regebben egy egyedulallo 1 450 euronyi koronaban reszesult havonta (adokoteles). A menekulttorveny megszigoritasa ota 800 eurora csokkent ez az osszeg. Sikeres nyelvvizsga utan kapnak + 200 eurot havonta.
A szallas itt is ingyenes, lakast, hazat, ahogyan sehol, itt sem kapnak. :-)

Ennyi, a tobbi mese egy nagy hazugsag! Nem veletlen, hogy ezeket a messzirol buzlo fake news-okat csak a kormany altal penzelt es szelsojobbos portalok hozzak le Magyarorszagon, akiknek letelemuk a hazugsagokra epulo gyuloletkeltes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Én is azt olvastam valahol, hogy Németországban (főleg Bayernben) a megnövekedett vagyon elleni bűncselekményeket bizony közép keletiek (magyarok, de nagyobb részt románok és bulgárok követték el)
Itthon elég vegyes a kép, de minden esetre nem megnyugtató. A baj, hogy sem ointér, sem más akinek kötelessége lenne a bűnözést megelőzni semmit nem tesznek. Naponta olvasható, rablás, erőszak, gyilkosság, stb... és a gáz, hogy nem migránsok követik el!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: 10:08 Értelek... de akinek ilyen markáns véleménye van a cigányokról + a menekültekről, arról nehezen hiszem el, hogy még nem "választott" pártot. Kötekedés nélkül... és akkor mégis ki marad? Ha "kiütéses" alapon nézem: az ellenzék "migránssimogató", a Fideszt utálod, akkor csak a Jobbik marad... esetleg egy bejegyzés alatt lévő uj párt. Egyébként véleményem szerint, ha nem "telepitenek" be semmilyen módon menekülteket M.o-ra, akkor sem lesz jobb nekünk, ha O.V. marad... pedig sajnos ez, a talán már többszáz "sulytalan" párttal a Fidesz malmára hajtja a vizet...
SystemError
@durbincs: Ezek szerint te egy 10 éves gyerek szintjén állsz. Igen valószínűleg egy 10 éves gyereknek ez jön ma le a királyi médiából:)
kokopelli
@SystemError: ..ne túlozd el! Állapodjunk meg 6 évben! ;--) ...újra a suliba vele!
Pálinkás Pál
@eszegfu: Ebben teljesen igazad van...a Jobbik nekem már nem szimpatikus...akkor esett ki nálam,amikor annó elkezdte tolni a határon túliakat..orbántól mindenféleképpen szabadulni kell..de nem tudok jó alternatívát...legfeljebb kevésbé rosszat!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: tegnap 14:44 A "kevésbé rosszat" választásában egyetértünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.