Szabályos médiaössztűz zúdult a híres amerikai színészre, miután egy videó üzenetben azt állította, hogy Oroszország dezinformáció háborút indított az Egyesült Államok ellen.

Hisztérikus, beteges, ez volt a legrosszabb színészi alakítása, be volt drogozva

- ilyen és ehhez hasonló kijelentések hangoztak el az orosz médiában Morgan Freeman amerikai színész nagy port felvert videóüzenete után.

Mint az Unilad emlékeztet rá, hogy Freeman egy videóban azt állította, hogy az egykori KGB-tiszt Vlagyimir Putyin valóságos háborút indított az Egyesült Államok ellen tavaly, az elnökválasztási kampány alatt. Mindezt azért teszik, hogy bosszút álljanak a Szovjetunió felbomlása és bukása miatt.

Az orosz média ezután zúdított össztüzet a 80 éves, Oscar-díjas filmszínészre.

A Rosszija24 hisztérikusnak nevezte a művész kijelentéseit.

Egy pszichiáterekből álló vitafórum tagjai szerint Freeman messiás-komplexusban szenved azóta, hogy eljátszotta Isten szerepét egyik filmjében, de azt sem zárták ki, hogy Freeman egész egyszerűen be volt drogozva.

Egy másik hírcsatorna szerint ez volt a legrosszabb szerep, amit Freeman valaha eljátszott. Mások pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy a színész sok millió orosz rajongóját vesztette el.

(Unilad)

Címlapkép: Youtube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ha követi valaki a színész pályafutását, láthatja honnan hová jutott...asszem ihletet kapott a "bakancslista" c. szerepétől a való életre is... csak a való élet nem habostorta...mint tudjuk...
papa.49
Függetlenül az orosz sajtótól azért én nem harapnám meg az ujjam a történet miatt, biztos, hogy a volt kgb. ezredes ügyeskedik valamiben, és nagyon szeretné már kipróbálni élesben az új fegyvereit, amit csak háborúban tud megtenni !!!
Egyébként a Morgan Freeman nagyon jó színész, tehát akármit eltud játszani hitelesen, de ez nem jelenti azt, hogy ő belül is úgy gondolja, mint a szerep mondja ...
Mivel a muszkák igen felhördültek vélhetően sok igazságot mondott el !!!
Nessy
Ez természetes reakció diktátoréknál! Őket csak hódolat illeti,s nem bírálat! Nem ismerős??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.