A radikális iszlamista férfi nem bánta meg tettét, mivel szerinte ezentúl muszlimként jobb lesz dolgozni volt munkahelyén. Alton Nolent még 2014-ben bocsátották el oklahomai munkahelyéről, a Vaughan Foods-tól, mert vitába keveredett munkatársaival, melynek végén kifejtette, egyzserűen nem szereti a fehér embereket. Kirúgása után azonban Nolen egy késsel tért vissza, mellyel leszúrta és lefejezte 54 éves munkatársát, majd az ellene panaszt beterjesztő nőt is megtámadta. Most a rendőrség nyilvánosságra hozta, mit mondott a muszlim férfi tettének indítékairól – írja a The Blaze. Nolen ugyanis úgy érezte, az élelmiszergyárban, ahol dolgozott, munkatársai összefogtak ellene, így muszlimként elnyomva érezte magát. Cselekedete elmondása szerint „jobb hellyé fogja tenni a muszlimok számára” korábbi munkahelyét, ezért azt egyáltalán nem bánta meg. És hogy volt-e a brutális gyilkosságot elkövető férfinek kapcsolata a radikális iszlamizmussal? Nagyon úgy tűnik, hogy igen. Ugyanis a...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@durbincs: ..ja, bakker, mik vannak a világban. Micsoda borzalmak történnek, mi?

,,Eldurvult egy házibuli Kelet-Magyarországon pár héttel ezelőtt, öt 18 és 20 év közti férfi egy 16 éves szűz diáklányt erőszakolt meg, akit előtte be is drogoztak "

propeller.hu/itthon/3307094-eldurvult-hazibuli-oten-eroszakoltak-meg-bedrogozott-tinit
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
büntetése: választassék el a feje a nyakától egy életlen késsel.
Aki Én
@durbincs: ..ja, bakker, mik vannak a világban. Micsoda borzalmak történnek, mi?

,,Eldurvult egy házibuli Kelet-Magyarországon pár héttel ezelőtt, öt 18 és 20 év közti férfi egy 16 éves szűz diáklányt erőszakolt meg, akit előtte be is drogoztak "

propeller.hu/itthon/3307094-eldurvult-hazibuli-oten-eroszakoltak-meg-bedrogozott-tinit
karma1
@Aki Én: Nyugi, ez a hir nem hir neki, mert ez a magyarok kulturaja...:o))) Majd, ha raerek, utananezeki a hirnek a neten - ugyanis fogadni mernek, hogy ez vagy egy magyar idok vagy egy pestisracok hir... Ilyeneket kuldozget be ez a f.szfarok, mert az igazi cikkeket nem erti meg,...:o)))
eszegfu
@karma1: Az én "statisztikám" szerint ma éjféltől délig beküldött 12 cikket, melyből 1 szól Kim Dzsong Unról, ami komoly téma, 2 olyan "pletykás" (milyen zoknit hord a kanadai miniszter?), 9 pedig olyan "rettegtető" menekültes... tényleg nem érdemes foglalkozni vele.
eszegfu
@Pálinkás Pál: Én egyikről sem azt állitottam, hogy a halacska irta, hanem azt: ő a beküldöje. Egyébként meg rohadtul unom ezt az egész menekült témát... mintha más, fontosabb nem is lenne a világon. Természetesen mindenkinek joga van igy, vagy ugy félni, de valahogy én már ugy vagyok ezzel: annyiszor kiáltanak a bárányok farkast, hogy amikor bekövetkezne, akkora már senki sem fogja elhinni.
Kb. ismerem irásaidból az érzéseidet ezzel kapcsolatban, tiszteletben tartom, de engedd meg, hogy én is azt gondoljam, amit akarok... nem szeretnék ezen vitázni...
hetöndöe
@durbincs: És amíg ez a szerencsétlen barom előzetesben volt és az ítéletre várt 5897 keresztény amerikait öltek meg szintén amerikai keresztények. Te meg nem vagy különb ezeknél semmivel sem Durbincs sógor.Ugyanakkora marha vagy,csak a másik oldalon.:-)
wagabund
..."leszúrta és lefejezte 54 éves munkatársát, majd az ellene panaszt beterjesztő nőt is megtámadta"...

a fehérember tényleg lenni nagyon hülye...aszongya: "ellene panaszt beterjesztő"...ez ugye vicc? mert ha nem az, akkor itt a vég...
karma1
Aha, ... mandiner,... Az eset 2014-ben tortent, es persze az eredeti cikknek a masodik fele egyszeruen hianyzik.
A folyatatasban az iszlamhoz annyi koze volt az illetonek, hogy volt egy Koranja, es meg "nehany, a muszlim vallasra utalo irassal", es talaltak nala kivegzesrol szolo videot.
A vedougyvedje arra jatszik, hogy nem volt 100 %-os elmeallapotu, es ezert nem lehet bortonre itelni, az ugyesz a kovetkezo targyalason halalbuntetest ker ra.
Nekem van itthon egy Bibliam, es en peldaul egyaltalan nem jarok templomba , es nem is szoktam forgatni. Ettol fuggetlenul ha valaki hazkutatast tartana nalam,, megtalalhatna, de nem sok kozom van hozza.
Az eredeti cikk tenyleg azy irja le, hogy akit megolt duheben, az nem az volt, aki panaszt emelt ellene.
Szoval akkor ez a The Blaze se volt kepes kiszedni a teljes infot a helyi rendorsegbol...
Pandi atya szent koroszteny volt, es 6 csaladtagjat (2 feleseget, meg a lanyait meg tavolabbi rokonokat) tett el lab alol...
B+,... magyar vo't, nagyon koroszteny (mert eredetileg papnak adta ki magat, de persze nem az volt) Viszont sorozatgyilkos.
Akkor most nem kene a korosztenyektol is utemesen fosnunk?
Szerintem ugy altalaban az idiotaktol kell felnunk, akik barmitol bekattanhatnak...A vallasos fanatizmusuktol, egy kivagott ruhatol. egy hajszintol, vagy egy illattol, esetleg hangtol ... Hetmilliardnal is tobb ember el a Foldon, egyre tobb lesz az agyament,...
Tenyleg, mi van azzal a 7 menekulttel, akit nem akartak beengedni abba kis faluba? Mintha nem irtottak volna ki a falu lakosait (Pedig a kormanyzat altal be volt igerve, hogy a menekultek mindenkit megeroszakolnak, megolnek, felrobbantanak...) aztan meg nem... A rogantonyo ki lesz rugva...
Pálinkás Pál
@eszegfu: Nem is azért küldtem a linket " ugyanis fogadni mernek, hogy ez vagy egy magyar idok vagy egy pestisracok hir... " ezen akadt meg a szemem,de nem te írtad hanem Karma 1...
bocsi..mellément:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.