Claudia Schmidt, az Osztrák Néppárt EP-képviselője, az Európai Néppárt EP-frakciójának tagja is benne volt az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának delegációjában, amely szerdán uniós pénzből megvalósított magyarországi beruházásokat vizsgált, köztük a felcsúti kisvasutat. A politikusnak nincs túl jó véleménye Magyarországról.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nem jobban hanem totálisan meg kell vonni az uniós pénzeket addig amíg Orbánék el nem takarodnak a börtönbe ahová valók.
solidedge
Nem sok változást hoz az EU-s pénzek elvonása. Eddig sem láttunk belőle sokat, mivel a Fidesz bagázs lenyúlta.
tudode
A falusi gyerek/politikai kalandor 7,44-nél adja meg a választ Kósa Lajos MODERN VÁROS feladataival összefüggésben, miszerint az EU-s pénz az a magyarok pénze AKÁRHONNAN JÖN, és NEM AJÁNDÉK!
.
hangtar.radio.hu/kossuth#!#2017-09-22
.
Tehát az üvé!!!???
Peller Anikó
@solidedge: nem egészen. Ha nincs Eu-s pénz akkor a mienket nyúlják le. És akkor azt már igencsak észreveszed.

(na ja, az Eus pénz is a magyarok pénze, csak az a plusz az nem ajándék. Ezért nem is ajándékozzák nekünk ezek a kóser olajosok.)
quadrocopter
@durbincs: Megint buta vagy ócsó' gyerek?

Ami a lényeg: "Néppárt EP-képviselője, az Európai Néppárt EP-frakciójának tagja..." Jé, a Geci eu-s csordájának tagja sincs megelégedve, nahát, nahát...
quadrocopter
@durbincs: Megint buta vagy ócsó' iskolázatlan együgyű gyerek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.