Mit rontott el Martin Schulz, és miért Angela Merkel lesz az, aki minden valószínűség szerint ismét elfoglalhatja a német kancellári széket szeptember 24-e után?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Torzul ám a te zavarodott agyad! Egyébként a hülye kérdésedre "mit rontott el Martin Schulz" a válasz: hogy elhitte van esélye! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: most miért támadtad be, hiszen valóban láthatók az egyéni (diktáló, diktatórikus) döntések jelei. Merkel egyedül döntött a milliónyi sisere német társadalomra és ezzel egyben egész Európára zúdításáról. Ezt az óriási horderejű kérdést nem kérdezte meg a választóitól, a hatásait pedig igyekszik elnyomni.

A sulc ott cseszte el, hogy nem figyelt a Magyarországi viszonyokra valamint a saját feltörekvő jobber pártjukra.

Nagyobb teret kellett volna szentelni az arab bevándorlás valódi szerepének feltárására a merkeli elnyomás ellenére. Orbán ezt remekül csinálja, horrorisztikus agymosó tevékenysége totális győzelmet biztosít a számára. Persze ebbe a tehetetlen, civakodó, megvásárolt ellenzék is tevékenyen részt vesz.
Nessy
@Peller Anikó: Az tény, hogy Orbán remekül él az agymosás, és a félelem gerjesztés minden formájával. De mi az eredmény? Egyszemélyi hatalom, lopakodó diktatúra, romló egészségügy, oktatás, szociális helyzet.
Értelmetlenűl költött milliárdok, hosszútávú eredmény nélkül.
Peller Anikó
@Nessy: Ez így van, kivéve a hosszútávú eredményt. Mert a hülyék országában ilyen erős szél ellen pisánli nem lehet.

Az agymosott társadalom a végletekig megosztott és meg is érdemli. Divide et impera.
Nessy
@Peller Anikó: Szél ellen is lehet, de csak dunsztos üvegbe! :-))
Az viszont tény, hogy ijesztően hatásos az agymosás. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, mikor 80 éves nénike azon ijedezik, hogy megerőszakolják a "fekete majmok". Aztán mikor valaki megkérdezte látott már egyet is? Nem de a Viktor megmondta. Na, ilyenkor áll meg a józan ész, és egy helyben ácsorog.
Peller Anikó
@Nessy: - látott már ilyet?
- még nem, de szeretnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.