Wolfgang Schäuble az Allgemeine Zeitungnak adott interjút, amelyben az illegális bevándorlókra költött orbitális összegekről is beszélt. A német pénzügyminiszter a lapinterjúban elmondta, hogy országa kiterjedt szociális hálót működtet, ami azt jelenti, hogy a szövetségi költségvetés több mint 50 százaléka szociális kiadásokra megy el. Ennek köszönhető, hogy Németországban a legkisebbek a jövedelmi különbségek — tette hozzá. Nem hiába akarnak a migránsok Németországba menni. Megjegyezte, nem igaz, hogy a német kormány nem gondol a szegény sorban élő állampolgárokra, de beismerte közben azt is, hogy ” a menekülttéma a következő években sok pénzbe kerül majd”. Schäuble szerint ettől függetlenül a feladatokat el kell végezni, hiszen akkor évtizedek múlva is büszkén mesélhetik majd unokáiknak, hogy a németek mennyire segítőkészek. A szövetségi költségvetésből tavaly 21,7 milliárd eurót fordítottak a menekültüggyel összefüggő kiadásokra, beleértve a nem Németországban élő...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ha a német nép örömmel dolgozik nekik, mond le javaikról, hogy eltartsa ezt a túlszaporodó,segélyezett migriket -akkor válasszák mérkellt és zenekarát!
Csizmás Kond
egy félzsidó uzsorás és egy kommunista hiten tápolt banya kiforgatja európát a sarkából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.