Nekiment a focistáknak, akik a rasszista rendőrök ellen tiltakoztak térdepléssel. Donald Trump amerikai elnök határozottan elítélte egy kampánygyűlésen azokat az NFL (amerikai foci) játékosokat, akik nem állnak fel a meccsek előtt eljátszott himnusz idején, amikor az amerikai zászlót felhúzzák a stadionokban. Az egész azzal kezdődött, hogy tavaly egy igen népszerű és sikeres focista, bizonyos Colin Kaepernick látványosan letérdelt a himnusz alatt, hogy így fejezze ki, mennyire elítéli a rasszista rendőröket és az igazságtalanságokat. Akkoriban több amerikai városban is zavargások törtek ki, miután több esetben is fegyvertelen feketéket lőttek le a rendőrök. Kaepernicknek több követője is akadt azóta, bár ő felhagyott a térdepléssel már, mondván akciója megtette a hatását, felfigyeltek az emberek a problémára. Donald Trump pénteken Alabama államban kampányolt egy republikánus szenátor-jelölt mellett, amikor a témát szóba hozta: Azt mondta, hogy a klubok tulajdonosainak...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Nem kurva az anyja, hanem arról van szó, hogy szégyenlik azt az országot, ahol büntetlenül gyilkolhat a rendőr. Nagyon ragályos a dolog, nálunk is büntetlenül gyilkolhattak a "rendőrök".
wagabund
..."Trump: A kurva anyját annak, aki nem áll fel a himnusz alatt"...

ez a beszéd! a himnusz, az himnusz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.