Lövöldözés tört ki Nashville közelében egy templomban, a hírek szerint egy ember meghalt, többen megsérültek – az egyik maga a támadó.

Lövöldözés tört ki a Tenmessee állambeli Nashville városa melletti Antioch egyik templomában vasárnap a délelőtti istentiszteleten.

A hírek szerint a lövöldözésben – melynek okát egyelőre nem tudni – egy ember meghalt és heten megsérültek. A sérültek többsége idős ember. 

Úgy tudni, hogy a lövöldöző is megsérült, a hatóságok egyelőre lezárták a helyszínt és átvizsgálták a templomot és környékét, hátha nem csak egy ember lövöldözött. 

A nashville-i tűzoltóság közlése szerint egy nő halt meg a lövöldözésben.

A Tennessean című helyi lap cikke szerint heten sérültek meg a lövöldözésben, akik közül két embernek kritikus az állapota. 

A cikk szerint egy símaszkos fiatal férfi tört be az istentiszteletre, és ott kezdett lövöldözni, majd magát is meglőtte, mikor a gyülekezet egy fegyveres tagja feltartóztatta.

A helyi rendőrség szerint a férfi a támadás áldozatát a parkolóban ölte meg, ezután lépett be a templomba, ahol három férfit és három nőt lőtt meg.

(Blikk, Nashville Fire Dept, The Tennessean)

(Címlapi kép: Twitter/Nashville Fire Dept)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.