Új szexrobot kerül a boltokba. A babába egyúttal már „családi funkciót” is építettek. Ez azt jelenti, hogy férfi és gyerek is kénye-kedve szerint használhatja. Új szexbabát fejlesztettek ki, ami már nemcsak a felnőtt férfiak, de a gyerekek babája is lehet. A kettő az egyben robot, vagyis Samantha, egyrészt szexrobot, másrészt pedig a gyerekek társalkodónője is lehet. Csak egy kattintás és máris személyiséget válthat a roboton. A babának immár agya is van, ami a viccmesélésen túl filozofálni is képes. A mesterséges intelligenciájú Samanthát usb-n keresztül lehet feltölteni, az agyában elhelyezett memóriakártyán pedig folyamatosan lehet változtatni. Egy szexboltos szerint a baba olyannyira okos, hogy még tanulni is képes az embertől. - Vele párt lehet alkotni úgy, hogy közben nem kell féltékenykedni – mondta a boltos, aki Samanthát 3500 fontért, azaz átszámítva mintegy 1,2 millió forintért árulja. A cég a női vevőkört sem szeretné magára hagyni, így már dolgozik a szexbaba...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kerge ,kappan ide ?szoknyácska , klónja ?magácska ,kiserdő ,ne reménykedj durbincska, neked nem lesz ilyened soha. Marad a jó öreg kifordított frottírzokni a magadfajtának.
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil, kitört rajtad a muffhiány? Szőrös a tenyered, csicska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.