A választásokhoz egyre közelebb kerülünk, a Fidesz távozásához még nem. Az emberek agyába nem láthatunk, ott még bármi lehet, de a közvélemény-kutatók jelentéseibe igen. Ott nincs semmi, ami a változásra reményt adna. A helyzet annyira kilátástalannak tűnik, hogy mind gyakrabban merül fel a Jobbik bevonása egy kormányellenes választási szövetségbe. Egy technikai koalícióba, ahogy elsőként Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke fogalmazta meg. Kornis Mihály író nemcsak a saját nevében reflektált, mondván, ha csak a Jobbikkal való összefogás és a halál között lehet választani, akkor a halált választja. Medgyessy Péter szerint viszont nincs más megoldás, és aki ezt nem látja, annak a „nép felé kell elszámolnia”. A volt baloldali kormányfő sem különc e véleménnyel. Sok komoly ember veti fel ezt a lehetőséget. Eszerint drámai választási helyzet lenne. A Jobbik teremtette. Azt állítja, bejött a szélről, néppárttá vált. Korábbi rasszizmusát (ők nem így fogalmaznak persze),...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Igen, azt írták az újságok.
www.origo.hu/itthon/20170617-szinte-ingyen-adta-simicska-lajos-a-plakathelyeket-a-jobbiknak.html
Sok ilyen és hasonló cikk jelent meg az ügyletről különböző fórumokon. Van választék a gugliban
Olyat is olvastam: A kérdésre, hogy miből fizetett a Jobbik, azt mondták, hogy majd utólag, részletre fog. Meg egyéb csúsztatások.
cikicakk55
@Eriksson: Sajnos lehet,hogy a rémálmodnak van alapja. valamiért én nem tudok hinni Vonának,de Orbán-Simicska párharc is nagyon furcsa. rengeteget tudhat Simicska a FideSS viselt dolgairól és persze viszont is.Ám orbánnak sokkal több veszíteni valója lenne,mert még Simicska főleg üzletember és mint az ilyenek a pénz megszállotja,Orbán viszont először Miniszterelnök és csak a második helyen áll a pénz.Van épp elég embere akik az ő nevébe, az Ő bankszámlájára lopják az ükunokákra valót.Orbán megszállottan ragaszkodik a hatalmához.ha tényleg olyan nagy a harag a G nap óta,akkor szép lassan már adagolná a disznóságokat Simicska a médiának.Eddig nem tette.Miért? Nem is haragszik annyira? Esetleg ez csak egy színjáték volt, Direkt arra megy ki az egész,hogy a túlságosan feljött Jobbikot sárba hajítsák? Nem tudom,de az biztos,hogy valami nagyon nem okés körülöttük.
Eriksson
@cikicakk55: Akár még előre eltervezett balhé is lehet. Látszólag öri-hari, és mégsem bántják egymást. Az egy, gecizésen kívül. De annyi kell is, hogy hihetőség legyen. Vona meg bement a medve után a málnásba.
cikicakk55
@Eriksson: Így van. A gecizés kellett,mert egyébként hiteltelen lenne az örök,- harag. Jót röhögnek rajta. Lényeg,hogy a túlságosan közel került Vonát megszivassák. Sikerült is nekik,mert állítólag csökkent a népszerüsége a jobbiknak,és pont Vona miatt. Mondjuk én a közvélemény kutatókat sem tartom sokra. Inkább soknak.
Eriksson
@cikicakk55: Nekem úgy tűnik, hogy Simicska nem tesz jót a Jobbiknak, megy a felfordulás több vonalon. Már vannak elpártoló tagok is.
cikicakk55
@Eriksson: Igen,és szerintem ez is volt a cél.Vona pártjában akart Simicska ( lehet Orbánnal közösen)bepancsolni,széthúzást kreálni. Előbb utóbb úgy is ki fog derülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.