Délkelet-ázsiai hivatalos úton van a miniszterelnök. A Hanoiban rendezett vietnami-magyar üzleti fórumról, valamint az azt követő fogadásról került fel videó Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalára. Utóbbin helyi zenészek magyar nótát is előadtak a magyar delegációnak.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A diplomácia magas foka

Nem értettek valamit nagyon félre?

Ahogy arról a derék origo.hu beszámolt róla – sőt videót is mellékelt: www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155572147586093/ -„ A Hanoiban rendezett vietnami-magyar üzleti fórumot követő fogadáson a helyi zenészek magyar nótát is előadtak a magyar delegációnak.”!
Ezen még nem is lenne semmi gond, bár a vídeót megnézve lehet némi gyanúnk, de a derék portál nem hagyja kétségben a híveket: „helyi zenészek a Fehérvári huszárok című magyar nótát adták elő”.
Arról nem szól a fáma, hogy Őfenesége felismerte-e, velük énekelte-e, s ha igen az ő előadásból jól ismert szövegváltozattal-e! =))
nevemnick
Csak azt várom, hogy a ,,magyar" nótát mikor nevezik át ,,nemzethy" nótává, hogy rohadjon meg az egész...
lampa laz
Inkább az Északi-sarkra menne barátkozni az éhes jegesmedvékkel, abból legalább lenne hasznunk... oda viheti magával a 100 tagút is, h elhúzzák az utolsó nótáját.
GeoCravker
Majd dudolászva kiverte a zsebét és hazaindult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.