Ausztrália és az Egyesült Államok között létrejött egy egyezmény melynek értelmében huszonöt migráns azonnal elhagyta Manus szigetét - jelentette be az emberjogi szervezet. A Pápua Új-guineai szigetekről eddig ötvennégy migráns áttelepülését engedélyezték, de több száz ember menedékkérelme még mindig elbírálás alatt van. Az említett menekültek áthelyezéséről még Barack Obama volt amerikai elnök kormánya állapodott meg Canberrával. az Egyesült Államok 1300 migránst fogad be, cserébe viszont Ausztráliában közép-amerikai menekültek telepszenek le. Pápua Új-Guinea nemrégiben bejelentette, hogy megkezdi a Manus szigetén lévő tábor felszámolását, amelyet októberig végleg be is szeretnének zárni. Itt jelenleg 800 fő tartózkodik.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Origo.hu? Bruha-ha-ha-ha-ha..." az Egyesült Államok 1300 migránst fogad be, ..." ejnye-bejnye, Genyóföld még 1294-et sem!

@durbincs: a sakkban nem csereberélnek, te ökör!
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál nyöszörögni, te barom bocskoros? Nincs tolmács a közelben, te marha? És orvos?
wagabund
aki látta a hírekben, mit is csinálnak a nőkkel Pápua új-Gíneában, az boldogan bólogat...igen, csak menjenek Amerikába...ott a helyük...

amúgy a borzalmak borzalma, amit ott az unatkozó, dologtalan, rendkívül buta férfiak tesznek a nőkkel...ezeket hogy fogják munkára, vagy bármilyen hasznos cselekedetre, az elképzelhetetlen számomra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.