Orbán Viktor hivatalos facebook oldalán tette közzé az alábbi képeket a Szingapúri látogatásról. Országunk arcait láthatják, a miniszterelnököt és feleségét, amint Magyarországot képviselik. A képek magukért beszélnek, nézzék és ámuljanak!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Izééé... nem tudtam, hogy OV-t Áderné kísérte el a Távol-Keletre :O

A képeken Orbánné látható, szegény, hogy megvénült :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Nem értem, miért kellene ámulni az orbán házaspáron? Csak hozzák az itthon megszokott formájukat. Az asszony egyszerű, mint a faék, a köpcös, meg mostis majd kifolyik a megszokott gyűrött öltönyéből. Mi ezen az ámulni való??
emerencia
@karma1: Remélem nem beteg mert azt senkinek nem kívánom. Úgy néz ki mint akinek a megfáradt munkásasszony az imidzse. Egy közszereplőnél ez nagyon rossz választás. Ugyan ki hiszi el neki, hogy nincs pénze fodrászra és valakire, aki segít a külsejét a pozíciójához igazítani? Az is elég hihetetlen, hogy nem kap ahhoz orvosi segítséget, hogy néhány kilót felszedjen. Szüksége lenne némi bacon botoxra. Nem akarom bántani a kinézete miatt de így pontosan olyan hiteltelen mint a férje politikája.
papa.49
Megtekinthető a csutigeci, meg a mosónő ))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@nezelodo: Azt mar nem is mondom, hogy o egy csodatevo volt, tokeletes szakember...:o)))) Egy napon nem is lehet ezzel a disznool-szokevennyel emliteni...:o)))
karma1
@emerencia: Nem kivanonm neki, hogy meg beteg is legyen - en sem -, bar semmit nem tesz a nepert - horthynak legalabb azt mondta a felesege, hogy ne koltozzenek a Varba, mert onnan fogjak kidobni oket a felduhodott emberek,... Aniko asszonynak lehetne beleszolasa, ne'mi iranyitasa ennek az elmebetegnek...
Egeszen biztos, hogy az elmebetegtol megkapja a magaet verbalisan es fizikalisan is, tehat csak rajta mulik, hogy mit kezd az eletevel.
Gondolom, egy ilyen control-freak szemelytol nem lehet elvalnia, es nemcsak a politikai meggondolasok miatt.
(A control-freak-re nem ismerem a magyar kifejezest, de olyan szemelyt jellemeznek igy, mint orban, aki mindent a sajat dontese ala akar vonni, mindenrol tudni akar, a legfontosabb szemelynek gondolja magat, es benne van a bipolaris depressziosok es a skizofrenek osszes hangulatvaltozasa. Te fogod tudni, hogy mire gondolok...:o)))
emerencia
@karma1: Igen és még az is fura, hogy most már nemcsak a laza, szabad programokon tartja a zsebében a kezét, hanem akkor is amikor végképp nem illene. (Sajna Hitler jut eszembe róla, aki a háta mögé rejtette a remegő kezét.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.