A muszlim migránsok már elkezdtek panaszkodni a választási eredmények miatt, mert attól tartanak, hogy az AfD megnehezíti majd az életüket. Az Alternatíva Németországnak (AfD) a szavazatok 13 százalékát zsebelte be a vasárnapi német választások alkalmával. Így a CDU/CSU jobbközép pártszövetség és a szociáldemokraták (SPD) után az AfD lett a harmadik legerősebb párt a német parlamentben. Az Alternatíva Németországnak folyamatosan támadta Merkelt a migránspolitikája miatt, hiszen a kancellár több mint egymillió migránst engedett be ellenőrizetlenül Németországba a Közel-Keletről és Észak-Afrikából. Az AfD most a parlamentben folytatja tovább a küzdelmet az ország iszlamizációja ellen. Az afgán és muszlim migránsok pedig már elkezdek aggódni, mert attól tartanak, hogy az Alternatíva Németországnak megnehezíti az életüket – írja a DW. A választási eredmények óta nem alszom. Attól félek, hogy a kormány visszaküld Afganisztánba – közölte Kabir Usmani, egy jelenleg Frankfurtban élő...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van, hulyegyerek, keptelen vagy leirni egy mondatot helyesirasi hiba nelkul? Ki mondta neked, hogy 40 eve elek itt, te baromarcu...:o)))) En teged oktatlak, mint erosen raszorulot, ugyanis a majmaim pillanatok alatt tanulnak, veled ellentetben...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
reméljük hamarosan te és az idióta fityesznyik bandád kezd majd el sivalkodni, de nagyon!
Aki Én
Olyanok, mint te durbincs troll. Nem beszélik a helyi nyelvet, nem értik a rendszert, az őslakosokkal pofátlankodnak, és egy kis alamizsnáért bármire képesek. Meg úgy általában bármire képesek...
lusta
@KisGenyo2: Hát ez az. Erre a kérdésre nem akar a hazai jobboldal sem válaszolni. Ha jól megszakértjük a választási eredményeket, akkor kiderül, hogy a volt NDK területén erős az AfD és a bajoroknál. Itt tovább vizsgálva, ré kell jönni, hogy az AfD a CSU-tól vett el szavazatokat, ami látható, hogy először kaptak kevesebb, mint 505-t. Az NDK területén hozzájött még a választások előtti lengyel pattogás, amit a legjobban Görlitz mutatja a maga 38%-os AfD támogatásával. A 888 ehyébként baromságokat ír, de ezt már náluk norma.
RonaGyuri
@durbincs: azért megnéznélek egy műveltségi vizsgán velük! =)) Vagy a nyaláson túl ez a gondod, mert a hozzád hasonló bunkók tartanak attól, hogy csak arra használtatnak, amire jók!
RonaGyuri
@durbincs: hát a te bornírtságod az tényleg a lényeged! Tudod ezek legtöbbje hozzád képest folyékonyan kommunikálnak idegen nyelven, te meg még magyarul sem tudsz rendesen! =))
RonaGyuri
@durbincs: Te szerencsétlen barom, az elvtársaid csak gátlástalanok, mert tudják, hogy a szennylapjukat csak a hozzád hasonló retardált barmok olvassák, akik egy kukkot sem értenek az eredeti cikkekből, így azt írnak, amit nem szégyenlenek. De te szerencsétlen ütődött ide rondítod, ahol vagyunk szép-számmal, akik értik az eredeti cikkeket is, s azt is hogy pofátlanul hazudtok! =))
karma1
Csodalkoztam volna, hogyha ezt a barom cikket nem durbincs kuldi be. Szellemi szint, ami nincs... Az Afd-t a gyozelem utan azonnal 2 tagja mar szepen ott is hagyta. A nemet belugyekbe pont annyi beleszolasa van a menekulteknek, mint a hulye durbincsnak az angol kiralyno napirendjebe...
RonaGyuri
@karma1: még az a szerencse, hogy nem tud róla, mert szegénynek hányingere lenne ettől a retardált baromtól! =))
RonaGyuri
@durbincs: nem te szerencsétlen nem a rántotta égett (nem szoktam rántottát sütni, legfeljebb omlettet, vagy frittata -t) oda, hanem te égeted magad itt az idétlenségeddel! =))
karma1
@durbincs: Sikhulye vagy, te idiota...:o)))) Regen a szomszedunkban lakott egy debil kisfiu, szegeny fogos mutettel jott a vilagra, sose lett ember belole... O beszelt allandoan kerdomondatokban.
Tudod, aki folyton kerdomondatokban beszel, annak halvanylila fingja sincs a sajat szemelyisegerol, az agya pont egy egysejtuenek felel meg,...
Szar lehet neked, remelem, valaki felveszi a penzedet ettol a jo kis cegtol, ami most a Propi...Nem tudnad alairni a nevedet, vagy ha nagy nehezen megis behuznad azt a 2 X-et, akkor meg azutan is tennel egy kerdojelet, es hat azt nem lehet am csinalni a fizetesi iven...:o))) te kozhulye...:o))))))
1magyar
Oroszországnak nincs szüksége muszlim kisebbségre. A kisebbségeknek van szükségük Oroszországra, és nem biztosítunk számukra előjogokat, vagy a törvényeinket nem próbáljuk a szájuk íze szerint módosítani, tekintet nélkül arra, hogy milyen hangosan visítják: „diszkrimináció”.
Putyin egy igazi bölcs vezető! mérkellék tanulhatnának tőle!
karma1
@1magyar: Nyuszika, mirol beszelsz? Tudod te, hogy hany muszlim el Oroszorszagban? Mint orosz allampolgar, mert oda szulettek? 18 % MUZULMAN!
Ki volna az az idiota - orbanon kivul - aki Oroszorszagba akar menekulni???
1magyar
@karma1: Nem tagadja a cikk, hogy él ott muszlim közösség.
karma1
@1magyar: 18 % az majdnem EGYOTODE a nepessegnek... 55 % ortodox ... A zsidokat kiirtottak, csak 5 % maradt beloluk az orszagban, szoval boven vannak ott muszlimok. Itt az osszes adat, ami fontos, bar 2008-as adatok
2010-2014.kormany.hu/download/0/c7/00000/Oroszorszag.pdf
karma1
@durbincs: Vazze, te olyan hulye vagy, hogy idegessegedben csak a kerdojelekre meg pocsek forditasokra telik...:o))) Ezt allitom, nem kerdezem, mert en legalabb tudom, hogy mit beszelek, veled ellentetben...:o))) Azert szar lehet neked, hogy azert a piti kis Judaspenzert, amit ezert a berom trollkodasodert kapsz, meg rendesen kapsz is a hulye bu'radra,...
Nagggyon szar lehet neked,...:o)))) Nyugi, nemsokara jon a Halloween , a bibircsokos pofamra legalabb nem koll smink! Tudod, mennyit sporoltam? RENGETEGET!...:o))))))) Hahaha, te lelki toprongy!
karma1
@durbincs: Most v agy tudod, hogy milyen ronda vagyok, vagy nem. Ha nem, akkor pofa be! Dolgozz meg a trollfizuert, valaszolgass mindenkinek, te idiota!...:o)))))
karma1
Mi van, hulyegyerek, keptelen vagy leirni egy mondatot helyesirasi hiba nelkul? Ki mondta neked, hogy 40 eve elek itt, te baromarcu...:o)))) En teged oktatlak, mint erosen raszorulot, ugyanis a majmaim pillanatok alatt tanulnak, veled ellentetben...:o))))
karma1
@durbincs: mondd te nagyon retardalt, mit jelent ez a ondatod, hogy " magas is csak egy klón ?" milyen az a "magas klón?"
Fedosztorija utoljara meg anyadnak volt, aki azt mondta az apadnak, hogy templomban volt, mikozben teged szedett ossze valami hajlektalantol...Csak ezzel magyarazhato a merhetetlen egyugyuseged...:o))))
Na, szerkessz meg ilyen hulye mondatokat, mert ugyis leutesre fizet a Propi, ugye...:o)))
karma1
@durbincs: Magadrol beszelsz, mi? Mert beloled volt mar itt egypar vezer okor...:o))))
karma1
@durbincs: baromarcu, a butasagrol itt csak te irogatsz, mint szemelyes tulajdonsagodrol... Tutira dicsekszel vele, mert ennyire telik neked, oszt jonapot,...:o))))
karma1
@durbincs: Mondtam kis csacsika, hogy anyadnak van fedosztorija, nem nekem...:o))) Nekem klassz eletem van, tavol az akkora barmoktol, mint te...:o))) Jol szorakozom veled annak ellenere, hogy te vagy az egyik modi a propinal, es megteheted, hogy kirugathatsz innen... :o)))))
Mindketten remenytelenul sullyedtek lefele: te is, mint modi, es a propi is, mint akik mar ilyen sejthalmazokra vannak raszorulva, es ezert meg fizetnek is neked. hahaha...:o)))))))
karma1
@durbincs: te vagy az idegen, te romaniai menekult...:o))) meg a legutolso haziallatkam is okosabb, mint te,...:o))))))
nemfideszes
@durbincs: 888.hu?? habony-takony média, mint hiteles forrás?? Csak kiröhögteted magad, fidióta!
nemfideszes
@1magyar: Na ja, akárcsak Rákosi pajtás!
nemfideszes
@durbincs: Javaslom ellenőriztesd a gyógyszer adagodat az orvosoddal, mert vagy túl sokat, vagy túl keveset szedsz, de az biztos, hogy nem vagy százas!
Pálinkás Pál
Remélem megérjük hogy az AfD erősödik..és a betolakodók visítva menekülnek Európából hazafelé!!!
quadrocopter
@durbincs: Miről gagyogsz barom? Milyen júdáspénzről, te f@sz?
Aki Én
@durbincs: Te tényleg csak egy nagy farok vagy. Kinek a seggébe szakadt a buta fejed?
Te szektások legalja, te. Abban bízol, hogy ezzel a stílussal meggyőzöl bárkit a jelenlévők közül?
Brutál agymosás...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ez neked nem akar összeállni, figyelj csak:

"Pedig a valódi menekülteknek nincs mitől félniük, hiszen ők minden bizonnyal Németországban maradhatnak majd.."
Pálinkás Pál
@quadrocopter: "Remélem megérjük hogy az AfD erősödik..és a betolakodók visítva menekülnek Európából hazafelé!!! " Ebben te hol láttál utalást menekültre???Tudniillik párszor már leírtam neked..Németországban már senki nem menekült,hacsak nem közvetlen repülővel szökik Szíriából!!Olvasd csak el az állandóan általad emlegetett Genfi paktumot,meddig menekült valaki!!!
quadrocopter
@durbincs: Buta vagy, debil! "Nem kicsit - nagyon!" debil!
Ezt mind kérdezed, debil? Egyedül, elengedett kézzel, debil? Mikor takarodsz vissza Ruméniába, debil?
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Mert kik a "betolakodók" a rasszizmusodat ismerve? Ne magyarázd már magad, emberke!
quadrocopter
@durbincs: Miről nyöszörögsz, debil?

Buta vagy, debil! "Nem kicsit - nagyon!" debil!
Ezt mind kérdezed, debil? Egyedül, elengedett kézzel, debil? Mikor takarodsz vissza Ruméniába, debil?
quadrocopter
@durbincs: Buta vagy, debil! "Nem kicsit - nagyon!" debil!
Ezt mind kérdezed, debil? Egyedül, elengedett kézzel, debil? Mikor takarodsz vissza Ruméniába, debil?
quadrocopter
@durbincs: Buta vagy, debil! "Nem kicsit - nagyon!" debil!
Ezt mind kérdezed, debil? Egyedül, elengedett kézzel, debil? Mikor takarodsz vissza Ruméniába, debil?
karma1
@quadrocopter: A Judaspenzt en mondtam neki, es most orul a hulyeje, mint majom a farkanak, mert tanult valamit. Igy van ez mar a debileknel, tudod...:o))))
namihami
Nocsak, Adolf ismét kikelt a sírjából? Ezt már egyszer a németek lejátszották. És nem lett túl jó vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.