Soros-ellenes tüntetések a balkáni migrációs útvonalon (Macedónia). Az Index.hu liberális magazin újságírója elismerte, hogy a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa évente egymillió menekültet akar hozni Európába, és akadályként tekint a határvédelemre. Hosszas tagadás és a tömeges bevándorlás hatásainak elbagatellizálása után beismerte az Index.hu egy újságírója, hogy a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa évente egymillió menekültet akar hozni Európába, akadályként tekint a határvédelemre, és a magyar átlagbért meghaladó segélyt akar adni a menekülteknek. Az újságíró eredetileg a nemzeti konzultációval kapcsolatos hirdetések állításait akarta megcáfolni, de ennek eredménye az lett, hogy valamennyi információt megerősítette. A három lépésre bontott “cáfolatban” elsőként elismeri, hogy helyénvaló G. Sorosra a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosaként hivatkozni. A továbbiakban pedig kifejti, hogy teljesen megalapozottak a G. Soros terveivel kapcsolatos állítások; a...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Villon
Érdemes tallózni a "forrás" többi címszava között. Kiderül, hogy milyen hiteles a "forrás". Ezt még Bayer is megirigyelné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.