ZALAVÁR, Hungary, Sept 29 (Reuters) - Twice a month a few dozen Russian orthodox believers gather in a small Catholic chapel whose... Orosz orthodox templomok felújítására 2. 4 milliárd forintot ad Orbán Putyin csicskája.

Forrás: dailymail.co.uk
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mindenre röpködnek a milliárdok kivéve a két legfontosabbat: egészségügy + oktatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Egy kis előleg, hogy belenyúljanak a ruszkik a választásokba jövőre...
Eriksson
@peterkelemen: Ha jól emlészem, csak a szegedi zsinagóga felújítása egy milliárdot HUF-ba került.
cikicakk55
Most komolyan! Honnan van ennyi pénze az országnak? Iskolákat,óvodákat építene Romániában,Ukrajnában. Gomba mód szaporodnak a stadionok. Az Alföldön 13 kilátót építettek. Valahol a világ másik részében egy teljes templom újjá építéset vállalták.EU- segítségnélkül építették fel a déli határon a kerítést. Milliókat költenek plakátokra. Egy egész hadsereget fizetnek azért,hogy óvják a diktátor életét. Gyucsány is elvesztette a szavazók bizalmát,de Ő kerékpárral,díszkíséret nélkül járt a parlamentbe dolgozni. Ő nem félt. Lehet tudta nincs miért félnie. Most az ingyen tankönyvek,a diák étkeztetés feljavítása,80%- ban ingyenesse tételét. Ez sok- sok ezer milliárd forint. Honnan van pénzük,miközben családtagjaik,barátaik,szomszédaik hírtelen milliárdossá váltak? Milye adósságba hajszolnak bennünket? Valami nagy nagy disznóság van a. Jótétemények köntösébe bújtattaj
Eriksson
@cikicakk55: Valószínűleg abból a pénzből, amit Orbán és a kormány állítólag ellopott.
cikicakk55
@Eriksson: Ha egyszer már ellopta,miért költi még is másokra,nem a saját családjára? Ha meg már ennyire jó lelkü ember,miért nem beszéli rá a jb 1 millió általa meggazdagodott embert,hogy havi 5-600.000 ft/ hó,ők is segítsenek be és akkor futná még az egészségügyre és az oktatásra is. Rengeteg 4 tagú család meg él havi 1-300.000 ft/ hó. Ők is kipróbálhatnák,és akkor nyugodtan aludhatnának,nem csinálnak a nyugdíjasok vudu babát belőlük.
Eriksson
@cikicakk55: Amiről te beszélsz, az nemzetközileg nem elismerésre való, csak teljesen banális ügylet. A magyar civilek is kapnak jótékonysági pénzeket külföldi alapítványoktól, amivel aztán dicsekedhetnek széltében-hosszában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.