Mindeközben - Ferenc pápa október elsején a bolognai bevándorló központba látogatott, ahol sokan szelfiztek vele. Ferenc pápa menekültválsággal kapcsolatos álláspontja, hogy bővíteni kellene a legális és biztonságos migrációs útvonalakat. A pápának több ötlete (TERVE!) is van, ezekről itt számoltunk be bővebben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
@karma1: "ha Rad bombak hullananak, vagy eppen tankokkal uldoznenek ki a hazadbol, akkor mit kapnal fol eloszor," -annak a féregnek a fegyverét, aki rám vadászott, de elvágtam a torkát, aztán lássuk, ki megy többre!
karma1
@Equus1: Azt kivanom, hogy sose kerulj ilyen helyzetbe...:o))) De Te biztosan megcsinalnad, ezt elhiszem...:o)
Equus1
@karma1: nem keresem ezt a helyzetet, de nem futnék el előle. Mindegy hogyan, de pár szolgát vinnék magammal a másik világra! Amir szükségem van, mára már megkeresem magamnak. Tartom magam a belém sulykolt alapelvekhez: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribiuere.
Nessy
@Equus1: Minden elismerésem! De azért a háztetőkről lövöldöző katonákat nehezen tudtam volna "hatástalanítani" 3 évesen, meg a nagymamámnak is nehéz lett volna! A család férfi tagjai a fronton, édesanyám a Jánosban, illetve a Sziklakórházban beteget gyógyított.
Amikor leégett a ház fejünk fölül valamit sikerült megmenteni, azt aztán elmosta az árvíz Csillaghegyen. Ezért nem akarok véleményt nyílvánítani, mert kicsit más aspektusból látom a kibombázottak helyzetét.
karma1
@Equus1: Igazad van, ferfi vagy, aki nem hatral meg a sajat arnyekatol - ez valoban tiszteletre melto. En sajnos csak a masik oldalrol lathatnam a helyzetet: no vagyok, akinek az elso a ferje es a gyereke. oertuk en is tudnek olni, ez egeszen biztos. DE: mar a haboruk senm tisztessegesek, mivel nem a megszokott strategiak szerint vivjak, nem katona- katona ellen, hanem egy orszag katonaja tulerovel letarolja egy masik orszag katonait es / vagy civiljeit.Nem adnak menekulesi lehetoseget, sem modot arra, hogy legalabb a megtamadott civilek, el tudjanak menekulni.
Lehet, hogyha peldaul a hulyegyerek haju oriascsecsemo idegessegeben veletlenul ratenyerel a piros gombra, akkor Te is, en is szepen almunkban kinyiffanunk, anelkul, hogy tudnank, mitol halunk meg. mert ez is benne van a pakliban...:o(((
Equus1
@karma1: É-Korea v. valamelyik idióta 70 éve benne van a pakliban, de van más is benne: 100 év alatt 3x-sra nőtt az éhes szájak tömege. A fehér ember okos találmányai miatt csökkent a csecsemőhalandóság és a járványveszély is. Ezzel együtt nem változott a genetikai kódja a szaporább népfajtáknak. Utóbbiak a munkát nem, a tanulást sem, de a jólétet szeretik. Ezekhez nincs piros gomb. Ezek jönnek, nőnek, szaporodnak és a fehér ember javait akarják, anélkül, h bármit is tennének az érdekében.
Hát ez nagy baj. Nagyon nagy baj. És azzal nem segítünk rajta, h pátyolgatjuk a túlszaporodott élősködőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.